Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Holka (13) se zpila pod obraz! 1,7 promile přímo ve škole!

Na této škole se dívka (13) opila pod obraz
Na této škole se dívka (13) opila pod obraz  (Autor: Blesk - Jan Doležal)
Autor: jad - 
28. listopadu 2012
22:58

Třináctiletá dívka dostala chuť dát si pár panáků, a tak do sebe obrátila téměř litr vodky! A vůbec jí přitom nevadilo, že se opíjí přímo ve škole. S otravou alkoholem skončila v nemocnici.

Stalo se to v úterý před devátou hodinou ráno. „Šli jsme do školy na druhou hodinu a viděli záchranku. Pak jsme se dozvěděli, že jedna holka z osmičky se o přestávce na záchodě opila tam, že ji museli odvézt do nemocnice,“ řekli Blesku žáci ze základní školy v Praze-Dolních Chabrech.

S otravou v nemocnici

Téměř namol opilá dívka skončila s otravou alkoholem v Nemocnici Na Bulovce. Nebylo divu. Měla 1,7 promile! Lékaři školačku okamžitě připojili na infuzi doplněnou o glukózu a začali sledovat její životní funkce. Její zdravotní stav se ale naštěstí rychle zlepšoval, takže ji ve středu propustili domů.

verun002 ( 29. listopadu 2012 13:09 )

londyskypes proboha kolik ti je že máš takové názory?????Každého věc ale psát že měla skapat a že zní vyroste ***?????Promin ale to už je trochu moc,chybama se člověk učí a tato dívka se jistě poučila!!!!!!! sama sem matka a tohle kdybys napsal o mém dítěti tak věř že bych ti napsala od plic co si o tobě myslím,než něco zveřejníš tak se nad sebou zamysli.

e.44 ( 29. listopadu 2012 11:07 )

To si piš, že je to nafouknutý. To si dát prakticky na ex o přestávce, už se neprobere. V bedně říkali, že vypila něco přes půl lahve, tedy něco přes čtvrt litru. Z mládí si pamatuju holku, co se v devatenácti vsadila, že dá na ex půlitr rumu. Dala, ale padla jak podťatá a ve špitálr jí dávali dohromady tři dny.

kritizator ( 29. listopadu 2012 08:46 )

litr vodky a 1.7 promile? to se mi nezdá, není to zas trošku nafouknuté?

boball ( 29. listopadu 2012 08:43 )

Mladý organismus potřebuje po ránu pořádnou snídani

londynskypes ( 29. listopadu 2012 06:13 )

 mela skapat ..vyroste z ni akorat alkoholicka a d e.fka

Zobrazit celou diskusi