Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Belgičan se dozvěděl pravdu o manželce: 19 let mu tajila, že byla muž!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: evak - 
28. listopadu 2012
10:18

Belgičan (64) si myslel, že svou ženu zná po 19 letech manželství dokonale. Netušil však, že se jeho vyvolená narodila jako muž. Po překvapivém zjištění se cítil podvedený a chtěl manželství anulovat.

Jan, jehož příjmení není známo, se zamiloval do Monicy (48) z Indonésie, když u jeho rodiny dělala chůvu jeho dvěma dětem. Chtěl si ji vzít, nejdřív ale museli vyřešit papírování ohledně svatby s cizinkou.

Belgické úřady nechtěly rodný list zprvu přijmout, ale nakonec tak učinily. Jan si však kvůli svojí zamilovanosti počátečních problémů, které mu mohly leccos napovědět, nevšímal.

Sex byl v pohodě

Dalších 19 let si podle Jana žili jako v pohádce. Přestože po svatbě byla Monica mladá a stále bezdětná, k radosti svého manžela řekla, že o vlastní potomky vůbec nestojí. Ten už tehdy ve 44 letech třetí dítě nechtěl.

„Nikdy jsem si ničeho nevšiml, ani při sexu ne. Dokonce si brala každý měsíc vložky a předstírala menstruaci,“ svěřil se Jan britskému deníku Daily Mail. Vše prasklo, když za Monicou přijela její sestřenice a tajemství vypustila před Janovým synem.

Poté, co se to od něj Jan dozvěděl, udeřil na svou ženu a ta mu přiznala, že se narodila jako chlapec, ale teprve po operaci se cítila, že je opravdu ve své kůži.

1474225:gallery:true:true

Dělení majetku

Jan to ale stále nemůže překonat. Cítí se podvedený a po soudu žádal anulaci manželství. To však bylo zamítnuto, a tak musí proběhnout rozvod včetně dělení majetku. Provalené tajemství zdrtilo i jeho dva syny, kteří předtím měli s macechou výborné vztahy.

prstynek ( 28. listopadu 2012 11:59 )

No to je ale blbec. V 64 letech "prozřel" a už si nežije jako v balvnce? Asi se nepodíval na sebe do zrcadla, hňup. 19 let mu nic nevadilo, všechno vyhovovalo a na stará kolena to teď bude řešit? To je mi té přeoperované (dnes už holky) fakt líto. Asi měl pán slabší brýle, než bylo potřeba.

karamela1 ( 28. listopadu 2012 11:12 )

naidka ( 28. listopadu 2012 10:54 )

Jak to, že si za ty roky ničeho nevšiml? Buď měla tak dokonalou plastiku, nebo to dělali vždycky potmě nebo si třeba myslel, že Indonésanky to mají dole trochu jinačí.

587587 ( 28. listopadu 2012 10:27 )

Slovy klasika:  Vlasto, ty nejsi Vlasta? Ty jsi Vlasta???

Zobrazit celou diskusi