Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Masakr na Slovensku: Dcera střelce je hvězda reklamy

Autor: psch - 
23. listopadu 2012
12:16

Dominika Homolová je úspěšná modelka, zároveň ale dcera šíleného vraha, který ve čtvrtek na Slovensku postřílel tři své bývalé kolegy. Pro Dominiku to byl asi nejtěžší den v jejím životě. O to spíš, že se o činu svého otce dozvěděla, když byla pracovně v Číně.

Ve slovenském Zvolenu bývalý jednatel tamní firmy Ivan H. se proměnil v šíleného střelce a zabil tři své někdejší kolegy. Vraha v jeho řádění zastavila, až manželka jedné z obětí, ta se pak zhroutila.

Zatímco se Homola proslavil nechvalně jako vrah, jeho dcera, jak napsal server pluska.sk, sklízí úspěch napříč kontinenty. Známá je pěknou tváří a příjemným vystupováním.

Dominika Homolová od svých 16 let válcuje světová módní mola a stala se tváří vícero reklam. Všimnout si jí mohli diváci ve spotech na zdravé sušenky, mobilního operátora, minerálku nebo obchod s nábytkem.

Otec vrah, dcera samaritánka

Nechtělo by se uvěřit, že dcera svého otce může být až tak odlišná. Zatímco Homola střílí a vraždí bývalé kolegy, ona je dobrosrdečná dívka s velkým srdcem, která navzdory pracovnímu vytížení zachraňuje opuštěné a týrané psy. Server pluska.sk napsal, že je Dominika zároveň zakladatelkou občanského sdružení Pes v nouzi a pracuje jako inspektorka Svobody zvířat.

Do firmy ve čtvrtek ráno přišel Homola s tím, že chce navštívit své bývalé kolegy, vrátný ho proto pustil. Pak došlo ke střelbě, po níž zůstali na místě tři mrtví. Podle Nového Času se jedná o Milana P. (†62), jeho syna Mariána P. (†36), třetí obětí je Adolf P. (†56). Motiv šíleného střelce zatím není známý. Podle spekulací slovenských médií však vraždil kvůli nevyplacenému podílu ve firmě.

kinki ( 29. listopadu 2012 19:02 )

http://www.gloria.tv/?media=360509 - nemoc tretej moci

kinki ( 29. listopadu 2012 19:00 )

http://www.gloria.tv/?media=360509 = nemoc tretej moci

jity ( 24. listopadu 2012 07:52 )

Nevím proč se nad drotári rozčiluješ. Náhodou je to docela umělecké řemeslo. Pokud umíš číst, což pochybuji, tak nikde nepíši, že všichni Slováci chodili drotovat. Ale bylo to tak, byla bída tak jim nic nezbývalo a to, že měli šikovné ruce ti vadí? Dnes je toto řemeslo předváděno na různých trzích jako umělecké, není se proč rozčilovat a za co stydět. Vztekloune je holt vidět ten temperament, vám se nesmí nic říci, ani pravda. Jste prudký jako ta sr....

pekna.potvora ( 23. listopadu 2012 23:00 )

áno, všetci Slováci chodili drotovať, veď nič iného ani nevieme, dokonca aj ten čo strieľal bol drotár a vystrieľal svojich kolegov-drotárov, lebo mu nedali podiel 300 000 eur, čo si spoločne nadrotovali a ešte som zabudla, že žijeme v zemľankách a pasieme ovce, keď teda zrovna nedrotujeme tie hrnce

pekna.potvora ( 23. listopadu 2012 22:48 )

sa nedivím, že nemáš so Slovákmi najlepšie skúsenosti, ja stretnúť takú primitívnu pi.cu ako ty, čo súdi celý národ podľa pár sociek v nejakej priblblej reality show, tak ti asi tiež jednu prišijem na papuľu

Zobrazit celou diskusi