Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zvrat v případu zvířecí ženy: Rodiče ji netýrali, je psychicky nemocná

Autor: ČTK, ljš - 
19. listopadu 2012
10:57

Případ třiatřicetileté Marie z Milonic na Vyškovsku, kterou rodiče údajně 15 let drželi v izolaci, se pořádně zamotává. Podle policie totiž žena svojí rodinou týrána nebyla a vše si vymyslela, protože trpí sociální fóbií.

Třiatřicetiletá žena z Milonic na Vyškovsku nebyla brutálně týrána svými rodiči. S tímto závěrem ukončila v uplynulých dnech policie vyšetřování jejího případu. Podle původních informací jí 15 let neumožnili vyjít z domu. "Ukázalo se ale, že se sama zavírala doma, protože si v sobě vybudovala sociální fóbii," řekla mluvčí policie Iva Šebková. Případ bude s tímto závěrem odložen.

Rodiče ženy byli podezřelí z týrání. Dceru měli z nejasných důvodů ukrývat před úřady a podle spisu jí vyhrožovali, že pokud o tom někomu řekne, půjde na psychiatrii nebo do vězení.

Mluvčí uvedla, že objasňování kauzy bylo náročné a trvalo několik měsíců. Kriminalisté k obviněním vyslechli mnoho svědků a bylo nutné i vypracování několika znaleckých posudků.

Týrání se neprokázalo. Šetření ukázalo, že žena trpí sociální fóbií. Neměla zájem o praktické věci života jako zaměstnání, placení pojištění nebo lékařskou péči a naopak očekávala pomoc od nejbližšího okolí. "Pokud se jí této pomoci nedostalo, své okolí za to obviňovala a kritizovala," doplnila mluvčí.

Policie se začala případem zabýval letos v červenci na základě trestního oznámení, které dostali od jednoho z občanů.

vlasta1 ( 19. listopadu 2012 16:18 )

Nemohl být socka proto jí stále ještě je a proto si zde vyrovnává komplex méněcennosti.

drakoska11 ( 19. listopadu 2012 13:24 )

tak trochu mi to připomíná jednu naši bývalou "zpěvačku"..

evelajn3 ( 19. listopadu 2012 11:29 )

Pokud vím tak nadávat jsi začal ty ty jsi takový chytrolínek všude byl všechno zná a jak se někdo ozve už ho napadáš ,hovno děláš tak si vyhledej co píšeš a jak reaguješ a jestli dě to potěší tak socka jsem nebyl nikdy moulo

evelajn3 ( 19. listopadu 2012 11:18 )

a ty jsi už kolikátý rok na socialu demente

evelajn3 ( 19. listopadu 2012 11:12 )

Zase se tady flákáš socko

Zobrazit celou diskusi