Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zvířecí žena z Milonic: Rodiče ji věznili a tvrdili, že je v cizině!

Autor: Ondřej Požár, mokk - 
23. července 2012
05:35

Kauzu záhadné ženy (33) z Milonic na Vyškovsku, již rodiče údajně 15 let věznili v domě, obestírají tajemství. Manželé Marie (58) a Zdeněk P. (64) dceru Marušku zatajovali i před úřady. Těm tvrdili, že je u příbuzných na Slovensku. Tam ale nejspíš nikdy nebyla!

Matka »zvířecí ženy« před časem přišla na milonickou radnici a žádala starostu, aby rodina nemusela za Marušku platit poplatky za vodu a komunální odpad. „Napsala čestné prohlášení, že dcera, která má v obci trvalé bydliště, dlouhodobě pobývá v cizině. Tak jsme jí placení poplatků prominuli stejně jako v jiných podobných případech,“ potvrdil Blesku starosta Miroslav Přikryl.

I mezi sousedy se povídá, že záhadná dlouhovláska žila nějaký čas na Slovensku u příbuzných. Ti ji ale ve vesnici u moravsko- slovenských hranic podle dostupných informací nikdy neviděli!

Vlasy na zem, zvířecí skřeky

O to větší šok pak starosta i obyvatelé Milonic zažili začátkem prázdnin, kdy policie z domu se zataženými závěsy v oknech vysvobodila Marušku. Ta prý měla nezdravou barvu v obličeji a vlasy dlouhé až téměř na zem. A podle svědků údajně vydávala zvířecí skřeky!

Za jejími rodiči, které kriminalisté vyslýchali třicet hodin kvůli podezření z týrání a pak je bez obvinění propustili, přijeli o víkendu příbuzní ze Slovenska, odkud Zdeněk i Marie P. pocházejí. Zřejmě je přijeli podpořit v nelehké životní situaci.

Manželé, kteří mají pět dětí, totiž zůstali ve velkém domě sami. Nejmladší syn Patrik (10) je až do vyřešení případu v dětském domově. Maruška, která prý v 16 letech otěhotněla, což ale zdroj blízký rodině popřel, skončila na psychiatrii v Brně-Černovicích. Tam ji zkoumají znalci. A její sourozenci Zdeněk, Roman a Eva už dávno rodné hnízdo opustili.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

arapa ( 22. října 2012 12:28 )

Strašné je, že si všímáme sami sebe. Kolik takových dalších případů bláznivých ´tyranů po republice je, a víme kolik amálo procentech, které vyjdou na povrch? děsné

nesovak ( 23. července 2012 20:31 )

Co když opravdu otěhotněla, ale dítě v afektu ona, nebo její rodiče zabili a někde pohřbili...? Pak nastala Fuenteovejuna. Rodiče ji zcela zmanipulovali, to je evidentní, ale proč s tím sourozenci něco neměli snahu udělat...? To je záhadou. Proč sourozence taky nevyslechla policie? A taky ty, co tuto rodinu pravidelně navštěvovali? Proč manželům bylo umožněno vrátit se do domu kde můžou zničit cenné důkazy?

zelena.karkulka ( 23. července 2012 20:26 )

a co dělá teda myška trmická?

zelena.karkulka ( 23. července 2012 20:26 )

to máš těžký,dnes odchází do ciziny tolik lidí....

zelena.karkulka ( 23. července 2012 20:25 )

budu ti věřit,zní to věrohodně

Zobrazit celou diskusi