Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Breivikův milostný dopis: Obdivuje německou nacistku!

Autor: ljš - 
19. listopadu 2012
10:12

Masový vrah Anders Breivik se zamiloval! Jeho vyvolenou je pochopitelně žena, která se mu sice nevyrovná počtem svých obětí, ale zvráceným myšlením rozhodně ano. Německá policie nyní zveřejnila jeho obdivný dopis nacistické vražedkyni Beate Zschaepe.

Breivik napsal pravicové extremistce Beatě Zschaepe, aby vyjádřil obdiv jí a její teroristické buňce, která 10 let sužovala Německo a má na svědomí životy devíti imigrantských byznysmenů a jedné policistky.

Ve svém dopise "odvážné hrdince národního odboje" se Breivik rozplývá nad její teroristickou činností. "Udělala jsi všechno pro to, abys zastavila multikulturalismus a islamizaci Německa," píše norský atentátník ve svém dopise. Přesto na činnosti buňky, v níž Zschaepe působila, vidí jednu chybu. "Spíš než na byznysmeny z řad imigrantů jste se měli zaměřit na jejich politickou reprezentaci," radí.

Obdivná slova však k vězněné teroristce pochopitelně nedorazila. Breivikův dopis zadržela vězeňská služba, která ho zabavila.

Zschaepe čeká ve vězení na soud již řadu měsíců. Policii se jí podařilo dopadnout po deseti letech, kdy její vražedná buňka operovala. Ke zlomu došlo poté, co její dva kumpáni po zpackaném přepadení banky spáchali sebevraždu. Nacistka pak byla zadržena a umístěna do vazby. Hrozí jí doživotní trest.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

harcer ( 19. listopadu 2012 14:13 )

Já obdivuji Kaču Píík Jaký je v tom rozdíl?

marie60 ( 19. listopadu 2012 12:53 )

..ale ví to moc dobře. Podle manifestu pobýval Breivik roku 2010 několik dní v Praze proto, aby nakoupil zbraně.

kana2 ( 19. listopadu 2012 12:42 )

měli ho odstřelit jako psa aby už tu svou blbou hubu zavřel

toman2505 ( 19. listopadu 2012 11:45 )

Krasavice

evelajn3 ( 19. listopadu 2012 11:15 )

Zase se tady flákáš chytrolíne

Zobrazit celou diskusi