Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík (20) znásilnil zaostalou dívku (18): V autobuse za zády cestujících!

Kerry Trotter, zatčený kvůli znásilnění mentálně zaostalé dívky v autobuse
Kerry Trotter, zatčený kvůli znásilnění mentálně zaostalé dívky v autobuse  (Autor: Youtube.com, ČTK)
Autor: simao, ČTK - 
14. listopadu 2012
21:59

Cestující ani řidič o tom neměli ani ponětí. Za jejich zády se právě dělo zvěrstvo. Dvacetiletý mladík znásilnil v Los Angeles na zadním sedadle autobusu mentálně zaostalou dívku (18). Deset minut tiše trpěla.

Z hrůzného činu usvědčil Kerryho Trottera test DNA. V ranním spoji znásilnil osmnáctiletou dívku, která je však mentálně vyzrálá na 10 let. Policie ho zatkla v 6:30.

Jeho oběť nedokázala ani křičet. "Našemu detektivovi vypověděla, že byla šokována, nevěděla, co má dělat, bála se o svůj život," sdělil k případu zástupce šerifa z Los Angeles Dan Scott. "Byla bohužel v nepravý čas na nesprávném místě," dodal.

Zhruba deset minut tak dívka tiše trpěla. V autobuse v tu dobu byli přitom další čtyři cestující a řidič. Nikdo si ničeho nevšiml. Možná. Policie pátrá po jednom z nich, který prý podle záběrů bezpečnostní kamery vypadal, že se snažil získat pozornost řidiče. Když se mu to nepovedlo, vystoupil a odešel.

Mladého násilníka, který má na kontě i jiné sexuálně motivované útoky, ale i drogové prohřešky, však již policie dopadla - právě podle videozáznamu a anonymního udání. "Je to šokující, je to hrozné," říkal znechuceně mluvčí losangeleského metropolitního Marc Littman, který nezaměstnanému Trotterovi navrhl kauci 1 milion dolarů.

 

kterej ( 15. listopadu 2012 09:58 )

vždyť to vůbec není mladík ale černoch!

darina1 ( 15. listopadu 2012 07:53 )

mrdo ty jsi tak vylízaný pako, já mám zato ten mozek máš postiženej ty. beztak jsi bez baby a jen tady řešíš své mindráky.

xsara ( 15. listopadu 2012 07:29 )

Idiote!

perrova ( 15. listopadu 2012 03:33 )

a bude hůř, za 20 let u nás normál, za 40 nenormál, když v autobuse neotěhotníš. to mě ale už jako rakváče vzrušovat nebude

perrova ( 15. listopadu 2012 03:29 )

no dyť! od 5ti let zaostalosti, ve skutečnosti jim je skoro čtyřicet

Zobrazit celou diskusi