Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie našla unesenou Karolínu (12): Víme, kde ji matka ukrývala

Karolína je pohřešovaná od 24. října.
 (Autor: Policie ČR)
Autor: šim - 
8. listopadu 2012
11:45

Týdny strachu o život jeho dcery Karolínky (12) pro zoufalého otce Jana Marhouna z Prahy jsou u konce. Policie našla jeho dceru, kterou v červnu násilím odvezla její matka ze školy v přírodě. Skrývala se s ní na Šumpersku!

Matka, která s Marhounem o dceru bojuje, dvanáctiletou dívku ukrývala v rekreačním objektu na Hanušovicku u Šumperka. "Dívku jsme našli včera v podvečer. Byla s matkou a je v pořádku," řekla Blesk.cz pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.

"Policisté ji našli na základě operativní pátrací činnosti," dodala mluvčí s tím, že další informace o případu nemůže vzhledem k věku dívenky poskytnout.

Otec Karolínky, profesionální hasič Jan Marhoun, se na Šumpersko podle informací TV Nova chystal hned ráno. "Já jsem hrozně šťastný, a když mi zavolala policie, že dcera byla objevená, a je to vlastně na základě upozornění některého diváka, tak to se nedá popsat. To je prostě pocit štěstí a hrozné úlevy. Já jsem z toho úplně rozklepaný," řekl Nově Marhoun.

Dívka byla pohřešovaná od června. Tehdy ji její matka bez vědomí otce odvezla ze školy v přírodě. Otec s ní nebyl v kontaktu celé léto. Na policii se obrátil 24. října poté, co obdržel usnesení soudu o svěření dcery do jeho péče.

"Dcera se v současné době se zdržuje na neznámém místě ve společnosti své matky a podivného muže," řekl Blesku před několika dny otec s tím, že současný partner Kájiny matky žil několik let v jeskyni na Kokořínsku a prohlašuje o sobě, že je duchovní guru a potomek králů.

nojasne ( 8. listopadu 2012 17:55 )

No proč ne. Ve fotbale se za 3 body platí 200 litrů, tak kolik nabídneš ty ?

kterej ( 8. listopadu 2012 13:28 )

to patří pod lilien friedovou

kterej ( 8. listopadu 2012 13:28 )

kdo to je?

modrasek ( 8. listopadu 2012 13:11 )

Anebo otec? Nebo naše slavná sociálka? Dost často je to tu přesně naopak,než Plesk píše..

trinni ( 8. listopadu 2012 12:59 )

Ne. Takovýmhle stylem by to mohl žádat každý.

Zobrazit celou diskusi