Harapes má nádherný byt v historickém centru Prahy, kde si kliku podala už řada známých tváří. Dokonce se u něho točilo i několik filmů. Naposledy to byl snímek Vrásky z lásky, kde se milenci Bohdalová a Brzobohatý po neuvěřitelných 30 letech od rozvodu potkali na place.

Milenci

„Jiřinka a Radek byli v mém bytě,“ prozradil Harapes v pořadu VIP Prostřeno! Ukázal i spoustu vzácných historických kousků. Kromě originálního podpisu císaře Rudolfa II. vlastní i popelník, který měl dlouhou dobu půjčený exprezident Václav Havel (†75).

Tanec

Herečky Květa Fialová, Jana Andresíková a Naďa Konvalinková byly z kuchařského umění baletního mistra nadšeny. U vaření si dokonce zpíval a ještě dámám zatančil. „On je skvělý a tak pořádkumilovný. Tihle kluci umějí všechno zařídit. Uvařit, uklidit, ušít, vyšít,“ pěla ódy Fialová. A vtipy nebraly konce. „To nevadí, že je vajíčko špatně oloupané. Vždyť holky už stejně nevidí,“ dělal si Harapes legraci u přípravy salátu. A měl pravdu!

„Ach jo, to byl velký krasavec a pořád je,“ vzdychaly dámy nad fotkou herce z mládí. Naďa Konvalinková dokonce slastně přivírala oči.

Fotogalerie
12 fotografií