Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Karolínu unesli ze školy v přírodě: Matka ji ukrývá v jeskyni?

Karolína je pohřešovaná od 24. října.
 (Autor: Policie ČR)
Autor: oj - 
6. listopadu 2012
13:02

Nešťastný otec, profesionální hasič Jan Marhoun, prosí všechny o pomoc. Už dva týdny zoufale pátrá po milované dceři Karolíně Marhounové (12). Matka se svým podivínským přítelem, který údajně žil několik let v jeskyni, ji unesla ze školy v přírodě.

"Dcera byla rozhodnutím soudu svěřena do mé péče, avšak v současné době se zdržuje na neznámém místě ve společnosti své matky a podivného muže," řekl otec s tím, že současný partner Kájiny matky žil několik let v jeskyni na Kokořínsku a prohlašuje o sobě, že je duchovní guru a potomek králů. Není tedy vyloučeno, že se do jeskyní, které by jim poskytly skvělý úkryt, vrátili.

Dívka zmizela v červnu ze školy v přírodě, kde byla se spolužáky ze ZŠ Chvaletická a oslavila tam dvanácté narozeniny. Matka si pro ni bez vědomí otce přijela před koncem zájezdu. Podle Marhouna měli k dispozici bílý Hyundai i30 se značkou 9S8 5371. "Poslední den před odjezdem ze ŠVP odjeli autem, které jste nejspíš zmínil... Bylo to o půlnoci," vzpomíná Karolínina spolužačka.

Pokud máte jakoukoliv informaci o místě jejich pobytu, sdělte ji policii na číslo 158, nebo přímo otci na mail: marhoun21@seznam.cz.



tina.vitaskova ( 7. listopadu 2012 04:24 )

celý článek bude zase snůška nesmyslů, lží a polopravd, přeci známe naší českou justici a Blesk-nevěřím ani slovu

hofihofi ( 7. listopadu 2012 02:29 )

Tady je neco podivneho, dle Novinek matka dceru prehlasila do jine skoly, ale protoze neni k nalezeni tak ji do skoly zjevne neposila to uz je trestny cin, takze ta matka je evidentne asi mimo a soudy sveruji dite otci jen ze zvlast kriklavych veci.

hofihofi ( 7. listopadu 2012 02:05 )

Tak to mas podivne prefdstavy o justici, a o jakych 3 mesicich to mluvis, takove zakona neexistuji, navic dcera zjevne nechodi do skoly a tady matka pacha trestny cin, navic je jedno zda matka o to, vi, protoze neznalost zakona neomlouva. Dite neni vec, kterou si muzes vyzvednout z uschovy.

andyna775 ( 6. listopadu 2012 22:59 )

I kdyby nebylo tak jedna sms nikoho nezabyje a Jonaskovi pomuze

anka ( 6. listopadu 2012 22:52 )

co oni vite, nez co tady napsali - ze byste chtela nekoho zavirat?

Zobrazit celou diskusi