Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děs v Pákistánu: Dívka (†15) se podívala na chlapce, rodiče ji zabili kyselinou!

Autor: INT, mok - 
5. listopadu 2012
20:43

Jeden pohled na chlapce, který projížděl kolem, se stal pákistánské dívce Anuše (†15) osudným. Její rodina se totiž bála dalšího zostuzení a tvrdě ji potrestala. Vylili na ni kyselinu!

Patnáctiletá Anuša porušila zákaz svého otce Muhammada Zafára, když se podívala na chlapce, který projížděl kolem na motorce. Ačkoliv se snažila mnohokrát omluvit, za jediný pohled zaplatila životem. Nemilosrdní rodiče ji polili kyselinou. Báli se totiž zneuctění rodiny, které už jim jednou připravila starší dcera, přiznal televizní stanici BBC její otec.

Mladá Anuša se dostala do lékařské péče až druhý den ráno, kdy měla poleptano sedmdesát procent těla a i přes velkou snahu doktorů se ji nepodařilo zachránit. "Bylo jejím osudem zemřít tímto způsobem," řekla ve výpovědi její matka.

Kruté rodiče už zatkla pákistánská policie a hrozí jim až doživotní trest. V roce 2010 totiž schválila vláda zákon, podle kterého je útok kyselinou trestný.

lauratiger ( 21. března 2013 10:44 )

V roce 2010 totiž schválila vláda zákon, podle kterého je útok kyselinou trestný. Jak pokrokové. Už v roce 2010.

domez90 ( 17. února 2013 15:42 )

Prasata prasata prasata!!! Tohle udělat mladé holce... Udělat jim to stejný všem kdo něco takového způsobí...

franta15 ( 6. listopadu 2012 14:26 )

Jak mohou něco takového mezinárodní organizace nechat bez reakce? A Evropská Unie také pošilhává po přijetí Turecka? Potom by byl z poloviny asijský muslimský stát největším a nejlidnatějším státem Evropy. A když jde o vraždění muslimských žen tak nikdo nic neudělá. To budeme i u nás potom zabíjet ženy? Oni snad za to dostanou i zaplacené, tak jako když někdo spáchá sebevražedný atentát?! Ať mně nikdo neříká, že islám je náboženství a že s nimi budeme jednou žít ve společném státě!!! Až budou mít atomovou zbraň tak zničí celé lidstvo. Nechápu proč vyhazujeme peníze za vojáky u nich. Nechejme je ať se tam sami pozabíjejí, nic jiného si nezaslouží.

karllos.dc ( 6. listopadu 2012 12:51 )

No to je ten "multi-kulty" co chcete v Evropě zavést? Proberte se! Jsme v křesťanské Evropě a né muslimském chlívě a doufám, že to tak dlouho zůstane.

ladyhawkie ( 6. listopadu 2012 12:12 )

presne tak ... souhlasiiiim

Zobrazit celou diskusi