Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Dvě bouračky policistů v Praze: Služební vůz na střeše, dva zranění!

Autor: shp - 
5. listopadu 2012
14:55

Dnešek je pro policii v Praze černým dnem. Asi hodinu po poledni se v ulici Plzeňská obrátilo policejní auto vzhůru koly. Dva policisté jsou zranění. Ráno se přitom v českém hlavním městě vyboural další policejní vůz.

První nehoda se stala krátce po osmé hodině ranní v ulici Sokolovská v Praze. Policejní vůz se tam srazil s dalším vozem. Nešlo však o vážnou havárii. „Při této nehodě nedošlo k žádnému zranění,“ řekla Blesku.cz mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

Další nehoda policistů

Před teprve pár minutami ale došlo k další nehodě policejního vozu. Tentokrát v ulici Plzeňská na pražském Smíchově. „Policisté jeli za případem ohlášeným na lince 158. Když projížděli Plzeňskou ulicí, i když měli zapnutý maják, do cesty jim vešla chodkyně. Policisté prudce zabrzdili a jejich auto se převrhlo a skončilo koly vzhůru. Dva policisté byli zraněni, takže je sanitka převezla do nemocnice. K žádnému dalšímu zranění naštěstí nedošlo," dodala mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

decathlonova-matka ( 5. listopadu 2012 16:43 )

pro ty blbce asi zákony neplatí,někde houkne ve skladu alarm a letí tam 150kou po měste,je jim jedno kolik lidí cestou pozabíjí

francjosef ( 5. listopadu 2012 15:14 )

Tak se mi zdá,že poslední dobou stále bourají,ať si to platí,kolikrát jedou jako prasata.

Zobrazit celou diskusi