Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejmladší oběť mostu smrti Ivan (†29): Mamince zavolali, že zemřel v helikoptéře

Autor: INT, mok - 
5. listopadu 2012
10:51

Trosky z mostu smrti vzaly život i teprve devětdvacetiletému Ivanovi Puškašovi, který pracoval na stavbě jen krátce. Jeho rodina je zdrcená a kamarádi v slzách.

Devětadvacetiletý Ivan byl pro svou rodinu vším. Nejen, že přišli o skvělého syna, ale i o živitele. Puškášovi byli totiž na přijmu mladíka závislí. Ivan se jim ale bohužel už domu nevrátil. Byl jedením z dělníků, kteří na mostě sypali beton.

Matka zesnulého Ivana je v šoku, se synem se ještě stačila domluvit, že půjdou v sobotu ráno zapálit svíčky na hřbitov. Mladík ale zemřel při převozu do nemocnice.

"Volali nám, že zemřel při převozu v helikoptéře. Byl to pro ní šok. Nechtěla ani mluvit, vůbec nespala," svěřila se zdrcená babička Mária Takáčová (81) serveru cas.sk. V sobotu ráno musela Ivanova matka společně se synem na identifikaci. "To je neštěstí, toho jsem se nechtěla nikdy dožít. Všichni jeho kamarádi tu včera byli a plakali," smutní.



 

 



vlamore ( 6. listopadu 2012 02:06 )

Pane,hluboko sklon!!!

savaroman ( 5. listopadu 2012 15:27 )

Je to velká tragedie. Smutné je, že se vůbec taková tragedie stát může a k odpovědnosti není nikdo povolán. U všeho jsou důležité jen peníze a bezpečnost se neřeší.

jity ( 5. listopadu 2012 12:38 )

To je hezky, že to tak končí, ale jak k tomu přijdou ti lidé. Ten co to má na svědomí se k tomu hlásit nebude a ti chudáci co na to doplatili, těm nikdo nic nedá.

dfghjk ( 5. listopadu 2012 11:41 )

Tak to končí, když se musí firmy předhánět, kdo podá ve výberovém řízení nejnižší nabídku.

Zobrazit celou diskusi