Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Most smrti vzal život Martinovi (†31): V den, kdy měl oslavit narozeniny

Autor: INT, mok - 
4. listopadu 2012
09:00

Místo oslavy připravuje rodina poslední rozloučení..Teprve jednatřicetiletý Martin zemřel v troskách betonového mostu na Slovensku a už nikdy se nevrátí ke své milované manželce a dvěma dcerkám. Krutý osud jej navíc dostihl v den jeho narozenin.

Smrt Martina zasáhla celou rodinu. Táta dvou malých dcerek Viktorky a Alexandry se ráno vypravil do práce, kde jej čekal krutý osud. Betonový most, na kterém pracoval s dalšími osmnácti dělníky se během několika sekund zřítil a Martin zůstal v troskách. "Stále tomu nevěřím. Nemůže to být pravda," říká zdrcená tchýně.

Smutnou zprávu jim přišli oznámit vyšetřovatelé, kteří Martina identifikovali jako jednu z obětí. "Policisté, kteří nám přišli smutnou zprávu oznámit, říkali, že našeho Maťka identifikovali jako první oběť neštěstí. Kromě nich se nikdo neozval, ani z firmy, pro kterou pracoval. Nevím ani to, zda pracoval nahoře na mostě nebo pod ním," dodává Eva Onofrejová.

Holčičky jen nevěřícně koukaly

Martin byl tátou dvou holčiček Viktorky a Alexandry (9). O neštěstí, které se přihodilo Martinovu už jim rodina řekla, dívenky ale jen nevěřícně koukaly. "Řekli jsme jim to. To se nedá utajit. Neříkaly nic, jen nevěřícně koukaly. Asi dotěď neuvědomují, co se vlastně stalo," říká smutně Martinova tchýně.

 

 

 

 

 

 

 


Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hasmen ( 5. listopadu 2012 07:47 )

Jdi s tím spamem už do ***e!

evita5555 ( 4. listopadu 2012 21:09 )

Veľmi sa mýliš, cigáni existovali, aj mali veľa faganov, ale museli pracovať, aj keď sa snažili vyhýbať práci, ale ak nemali v občianke pečiatku od zamestnávateľa, tak fuk do lochu. Ale bola práca aj pre takých neschopných šmudlov. Postupne sa ale aj vzdelávali a nebyť tohoto bordelu čo prišiel, bolo by to postupne lepšie.A čo sa týka kradnutia, tak to boli drobnosti, ktoré nikomu ani nechýbali, nie miliardy na zahraničných účtoch a superbohaté zkorumpované stranícke centrály.Ja som to zažila, ty vieš niečo len z počutia.

chase ( 4. listopadu 2012 20:39 )

Po teto smutne reportazi jsem si uvedomil, jak je podnikani v nasi zemi organizovano. Na jedne zakazce parazituje X firem, jenom jedna ma zamestnance, kteri odvedou manualni praci za min. penez, ktere po rozdeleni jeste zbydou, ostatni firmy si jen najimaji subdodavatele a tak dal. Pak uz neni nikdo za nic zodpovedny, co je to za pos.ny system? ktery nahrava uplatkum, setreni na nepravych mistech, vzdycky to odnesou nevini lide, a ne ty pra.ta v kravatach

londynskypes ( 4. listopadu 2012 18:37 )

gusta souhlas

teufel ( 4. listopadu 2012 16:23 )

Ty ses asi zbláznila.neexistoval cikánský problém?Ten existoval odjakživa,akorát se o tom nepsalo a neukazovali to v televizi.A že se nekradlo?To bylo zrovna tak,kradlo se,ale nepsalo se o tom.

Zobrazit celou diskusi