Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zpověď školaček, kterým rodiče bránili v lásce: Utekly, aby se mohly milovat

Monika a Nela májí za sebou protestní útěk z domova, aby spolu mohly chodit
Monika a Nela májí za sebou protestní útěk z domova, aby spolu mohly chodit  (Autor: Blesk - Helena Lacinová)
Autor: Helena Lacinová - 
3. listopadu 2012
19:51

Výlet dvou do sebe zamilovaných slečen (obě 16), Nely Trojakové a Moniky Krejčové, které utekly v pondělí z domova a pátralo po nich celé Česko, skončil z pátku na sobotu. Už jsou doma!

Bojovnice za svoji lesbickou lásku se matkám u nichž vyrůstají přihlásily v pátek večer samy. „Věděly jsme, že by nás někdo nahlásil nebo nás policisté našli. Viděly jsme naše fotky na internetu a pátračka běžela v televizi,“ řekla dominatnější z dvojice Monika.

Zadarmo se však nechtěly vzdát. Snažily se s rodiči vyjednat podmínky, aby spolu mohly dívky chodit. Nela tvrdila, že ji její matka Moniku zakazovala a nechtěla, aby se s ní stýkala. „Já chci, aby si dcera plnila povinnosti jako já si musím plnit povinnosti rodiče. Učila se a pak může mít volnost. V žádném vztahu bych jí nebránila,“ kontrovala dceřina slova a dodala, že poté, co se Nela začala s Monikou více stýkat zhoršila si známky ve škole. „Z jedniček na čtyřky,“ argumentovala žena. To samé tvrdila Moničina matka.

Dívky se seznámily v září, když nastoupily do stejné školy v Chomutově. Každá však studuje jiný obor. O své odlišné orientaci ví obě odmala a chtějí být šťastné spolu.

pavlusa23 ( 5. listopadu 2012 23:21 )

Jestli někomu vadí že mají rádi tak je debil protože takovédle holky sou kolikrát lepší než ty normální!!!! vím to protože jich několik tnám

vetemo ( 5. listopadu 2012 17:54 )

vetemo ( 5. listopadu 2012 17:53 )

ty seš uplně mimo!!! ja myslím,že nemocný jsi možná tak ty.. jsou to stejní lidi jako ty.. tak se prober.

covampotom ( 4. listopadu 2012 14:23 )

Bohužel se mohly vidět i v hlavních zprávách na tv zHovn@... Nic důležitějšího zřejmě v tomto bananastátě není.

pulnoc ( 4. listopadu 2012 13:31 )

Zobrazit celou diskusi