Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Znásilnil a zabil holčičku (†9): Díky sbírce mohla její matka na popravu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mok - 
31. října 2012
19:34

Po dlouhých dvaadvaceti letech byl v Jižní Dakotě popraven vrah Donald Moeller (60), který má na svědomí krutou smrt teprve devítileté holčičky Becky. Její matka dokonce vypsala peněžní sbírku, aby se mohla podívat, jak umírá vrah její milované dcerky.

Před dvaadvaceti lety se vydala maličká Becky koupit cukr do obchůdku v Sioux Fall, domů se ale bohužel už nikdy nevrátila. Brutální vrah Donald Moeller ji totiž odvezl na odlehlé místo, kde ji znásilnil a podřízl.

Až letos v červenci se krutý Moeller přiznal  k vraždě malé dívenky a u soudu si vyslechl nemilosrdný verdikt - trest smrti.

Matka Becky uspořádala sbírku

Na místo popravy dorazila i zarmoucená matka maličké Becky, která musela prodat část svého majetku a uspořádala i peněžní sbírku, aby se mohla podívat, jak umírá vrah její dcerky. "Nedokázala jsem sedět. Stála jsem přímo u skla. Chtěla jsem se dívat zblízka, jak umírá,“ přiznala. 

Přestože odsouzený proti trestu opakovaně protestoval, se smrtí se nakonec smířil. "Zabil jsem, zasloužím si smrt," okomentoval naposledy vrah. Donald Moeller byl prohlášen za mrtvého krátce po desáté hodině dopoledne.

tana.ce ( 15. dubna 2015 11:48 )

nafta ( 31. října 2012 23:25 )

To si vodí chlapov domov za "výdělkem"??? A to, že nie si najbystrejšia ti všetci veríme. Myslíme si dokonca, že si najsprostejšia.

aston70 ( 31. října 2012 21:46 )

jste jak i dioti,pisete to dokola,je to blabol

ariatutti ( 31. října 2012 20:51 )

SUPER clanek, ale to nam elektriku nebo benzin nezaplati! Zatimco kolegyne v praci mi dnes ukazala zajimavy zpusob privydelku z domova www.Cervena-Cerna.cz a to je jine kafe! Prestoze nejsem nejbystrejsi, tohle jsem pochopila behem 3 minut a hned jsem si vydelala prvnich par stovek, a to prakticky bez prace Kdyztak to omrknete taky

Zobrazit celou diskusi