Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Policisté skolili taserem nevidomého (61): Slepeckou hůl si spletli se samurajským mečem!

Nebohý Farmer (61) je nevidomý a po dvou mrtvicích, přesto schytal od policistů zásah taserem
Nebohý Farmer (61) je nevidomý a po dvou mrtvicích, přesto schytal od policistů zásah taserem  (Autor: Facebook)
Autor: Ladislav Leimer - 
17. října 2012
19:41

Tak to už je opravdu moc! Policisté ve Velké Británii zasáhli taserem nevidomého Colina Farmera (61) a spoutali ho želízky. Jeho slepeckou hůl si totiž spletli se samurajským mečem!

Pan Farmer, majitel architektonické firmy, byl v britském Lancashiru na cestě do restaurace, kde si chtěl dát drink se svými přáteli. Z ničeho nic ho ale zasáhla rána do zad a jeho tělem projel obrovský elektrošok. Nebohý muž se svalil na zem v křečích, aby byl následně spoután želízky.

Dostal 50 tisíc voltů do těla

„Myslel jsem, že mě přepadli lupiči,“ prohlásil Farmer. Pravda však byla taková, že ho skolili policisté. Centrem Lancashiru se totiž pohyboval muž ozbrojený samurajským mečem. A právě s ním si neschopní policisté spletli slepeckou hůl. Kvůli tomu dostal nevidomý muž zásah padesáti tisíci volty do těla.

Ochrnutý a slepý „útočník“

„Chci, aby ten strážník byl propuštěn, obviněn a zavřen. Neexistuje žádná omluva pro napadení registrovaného slepce bez varování s potenciálně smrtící zbraní,“ nechal se slyšet Farmer, který, aby toho nebylo málo, prodělal dvě mrtvici. Od té doby je částečně ochrnutý na jednu nohu. Policejní oddělení v Lancashiru už přislíbilo řádné vyšetření tohoto skandálního případu.

lipno ( 18. října 2012 11:09 )

Že se vzrušujete. možná to bude ještě letos u nás na ty, co nevolají Sláva Nečasovi

malaopice ( 17. října 2012 23:44 )

No jo,je to běs. Ale třeba u toho průseru zase nikoho nechtěli pokutovat za pí....ny,jako se to děje u nás,když policajti přejedou člověka na přechodu.Taky se o tom bude psát v bulvárech po EU?? souhlasím: propustit,obvinit,zavřít.Ne odložit a jiná trafika s výslužným...zase se mi chce zvracet

mutaky ( 17. října 2012 22:08 )

Takže tam si hoši taky občas hrajou na tvrďáky, no jo, rozkaz zněl jasně....

sofia1 ( 17. října 2012 21:19 )

rozdat slepecke hole ceske vlade a poslat do Anglie....

e.44 ( 17. října 2012 20:49 )

Že by stejná kachna z mnoha zdrojů??? Tady máš tři "vzorky". Možno jich vygooglovat mnohem víc. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2218945/Blind-stroke-victim-Colin-Farmer-shot-50-00 0-volt-taser-police-mistook-white-stick-SAMURAI-sword.html http://www.newser.com/story/155977/cop s-mistake-blind-mans-stick-for-sword-tase-him.html http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/colin-far mer-blind-man-tasered-1383819 Takže spíš než kachna, ukázka toho, že dementní policajti jsou nejen u nás. I když ty naše je těžké trumfnout

Zobrazit celou diskusi