Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Třetí den soudu v kauze vraždy místostarosty Vytopila (†36): Vraždila a pak vyložila karty!

Video se připravuje ...
Autor: Ondřej Požár, lmk - 
14. října 2012
21:11

Radka Pojerová (46) je lhářka! Nejprve se podle obžaloby podílela na vraždě politika Vytopila (†36) a krátce poté jeho přítelkyni Pavle Antalové (29) bezostyšně při výkladu karet tvrdila, že její přítel žije!

Není tedy divu, že ji Antalová, podle níž místostarosta zemřel kvůli jejímu dvouletému dítěti, nenávidí a přeje jí smrt! „Radka mi po zmizení Aleše z karet předpověděla, že dosud žije! Karty mi vykládala u ní v bytě,“ uvedla korunní svědkyně. K věštění osudu tehdy pohřešovaného Vytopila, jehož bezhlavé tělo však už leželo zakopané v mělkém lesním hrobě na Brněnsku, posloužily tarotové karty.

Chtěl se vrátit domů

Třetí den soudu pokračoval výslechem manželky politika Silvie (38). „Aleš se chtěl ke mně vrátit! Milenka Antalová z něj totiž jen tahala peníze,“ řekla. Naznačila tím, že motivem vraždy mohl být nejen spor o dítě, Antalové, které si Vytopil zamiloval, ale i peníze. S manželem se seznámila v roce 1995 a po dlouhé známosti se v roce 2006 vzali. Děti nemohli mít. Jenže právě touha po rodině se zřejmě stala Vytopilovi osudnou.

Loni v červenci se totiž nastěhoval ke své pozdější přítelkyni Pavle Antalové (29). Ta tvrdí, že politika zabila obžalovaná Radka Pojerová (46) kvůli dvouleté dceři Antalové, kterou má s obžalovaným Filipem Onderkou (38).

Den před smrtí ale Aleš Vytopil za manželkou přišel, že se chce k ní chce vrátit. „Říkal, že udělal hloupost, že z něj Pavla Antalová jen tahá peníze,“ vysvětlila manželka oběti.

Šlo i o peníze?

O penězích hovořila včera i politikova asistentka z radnice Lenka Greplová. „Při odchodu z kanceláře 8. září Aleš říkal, že bude mít u sebe přes milion, že má vézt do Hrotovic jako odstupné za uvolnění hospody k podnikání 1,2 až 1,4 milionu,“ řekla.

Kdo je kdo Kdo je kdo | Blesk – Ondřej Požár, archív Blesku

Jak se obléká obžalovaná?

Každý den v jiném, vždy však s výstřihem! Radka Pojerová (46), žena obžalovaná z vraždy brněnského politika Aleše Vytopila (†36), kterého údajně připravila o život se svým exmanželem Filipem Onderkou (38), chce zřejmě vypadat vždy sexy. I u soudu. První den přišla v černé blůze, černých kalhotách a kozačkách, druhý den se její oděv odlišoval červeným tričkem a včera se dostavila v modrém triku, džínách a sportovních botách. Vždy měla sexy výstřih.

londynskypes ( 15. října 2012 07:01 )

nevi z ..

londynskypes ( 15. října 2012 07:01 )

a co ,ja bych z ustavu dite taky nechtel nikdy clovek neni z jakeho je vrhu ..

marie60 ( 15. října 2012 06:46 )

To jeho zahýbání mu teda přišlo pěkně draho. Měl se držet své ženy a nelézt mezi takovou sebranku. Už od pohledu mi ta jeho milenka přijde pěkně vyčuraná. Dítě si se svou ženou mohli pořídit jinak. No, a tahle Onderková je bezcitná zrůda.Když si vzpomenu na DRUHOU ŠANCI,kde naříkala nad zpackaným životem. Měla pak možnost žít slušným životem ale po.rala si ho sama, na celé čáře. Vůbec tu zrůdu nelituji,kdyby jí dali doživotí a toho jejího ex by taky měli hodně proplesknout.

abvydavatelstvi ( 14. října 2012 22:09 )

Když toužili mít dítě a nemohli tak si měli vzít z kojeneckeho ústavu ... úplně zbytečně přišel o Život ....

Zobrazit celou diskusi