Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prodavačka měla 3,16 promile v krvi, lidé jí rozkrádali stánek

Na ženě bylo již z dálky vidět, že je silně podnapilá
Na ženě bylo již z dálky vidět, že je silně podnapilá  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
9. října 2012
12:59

Že alkohol opravdu nepatří do práce, se přesvědčila prodavačka (37) na tržišti v Karviné – Novém Městě. Trhovkyně byla totiž namol opilá, takže si ani nevšimla, že jí kolemjdoucí postupně rozkrádají její stánek.

Na trhovkyni bylo již z dálky vidět, že je silně podnapilá. Kolemjdoucí toho tak nekale využívali a začali jí ze stánku rozkrádat ovoce i zeleninu. Žena si přitom v alkoholovém oparu ničeho nevšimla a nebýt duchapřítomného svědka, který přivolal policii, možná by přišla o veškeré své zboží.

V krvi měla 3,16 promile

„Byla v takovém stavu, jak sdělil strážníkům oznamovatel, že si ze stánku bral každý, co chtěl,“ řekl podle serveru eurozprávy policejní mluvčí Václav Ožana. „Z jejího stavu a chování bylo jednoznačné, že ve střízlivém stavu není. Strážníkům se prostřednictvím dalších kontaktů podařilo vyrozumět podnikatele, aby si stánek převzal. Opilá prodavačka putovala na protialkoholní záchytnou stanici,“ dodal mluvčí. Po odvozu na záchytku naměřili ženě v dechu neuvěřitelné 3,16 promile alkoholu.

clarabella ( 16. října 2013 21:49 )

nadávat někomu, že je blbej a pak napsat v jednom slově dvě chyby je vtipný. vylízat - vy- předpona, takže tvrdý Y a na konci má být Ž, takže si ji vYliŽ ty, chytráku!

clarabella ( 16. října 2013 21:46 )

jdi do p..rdele s tou předvolební agitkou!!!!!!!!!!!!!!!

seminar ( 10. října 2012 01:03 )

Zapomnela jsem napsat,ze to od tech kolemdoucich nebylo moc pekne,kdyz ji takto rozkradali stanek s ovocem,opravdu to musi porad na ty Cechy tak sedet,ze co Cech to zlodej.Jinak od ty holky zase nezodpovedne takto se zrubat v pracovni dobe,neni prece Kalousek ze jo.

seminar ( 10. října 2012 00:57 )

Myslim si,ze by Cesi umeli uvazovat uplne jinak a na alkohol by zapomneli kdyby mladezi davala dobry vzor nase vlada,bohuzel jak to ma asi na vsechny mit dobry dojem,kdyz se Nam lidem denne pred ocima ztraci penize,jakekoli kauzy za zpronevereni miliard a v obchodech ceny vcera neplati dnes a zitra kdo vi vyssi dph,takze zase utrem.Mozna se holka trapi a mozna ji to uz stve takhle zit.

rendyx111 ( 9. října 2012 13:38 )

Já se snažím nepít celý rok a přesto mě stát okrádá jak sviňa....co je proti tomu nějaká vožralá krá.va u stánku

Zobrazit celou diskusi