Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Otčím 10 let zneužíval dívku: Má s ním 4 děti a matka o všem věděla!

6enu znásilňoval její otčím. Má s ním 4 děti
6enu znásilňoval její otčím. Má s ním 4 děti  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, mok - 
6. října 2012
16:50

Hrozné dětství si prožila devětadvacetiletá žena z Yorkshiru, kterou zneužíval nevlastní otec (60). Dlouhá letá se neodvážila zajít na policii a s násilníkem má čtyři děti, teď se snaží začít nový život.

Žena si prožila v dětství opravdu peklo. Dlouhá léta totiž musela snášet svého otčíma, který ji zneužíval. Šokující na tom ale je, že rodina o tom věděla.

Její matka totiž po nějaké době odhalila pravou tvář svého manžela, a proto se rozhodla, že vše ohlásí sociální pracovnici. Ani to ale dívce nepomohlo. Úřady případ nechaly být a její nevlastní otec pokračoval ve znásilňování. Po deseti letech to celá rodina považovala za normální.

"Nebyl to život, který bych si vybrala, ale musela jsem to akceptovat. Jinak by byl velmi agresivní. Stala se z toho taková rutina," svěřila se zneužívaná žena.

S nevlastním otcem má dokonce čtyři děti, které porodila doma. I přesto se ale na policii neodvážila. "Vždycky jsem se ho hrozně bála, kontroloval mi život. Nemám kam jít, nemám žádné peníze, nic," říka žena.

Zlom přišel až ve chvíli, kdy ji donutil vysvléct se a její oblečení rozcupoval kuchyňským nožem. Tehdy se obrátila na policii a celý příběh jim vylíčila.

Teď se žena rozhodla, že začne nový život a snaží se na vše zapomenout. "Chci  pohřbít svoji minulost a na všechno zapomenout," říká.

e.44 ( 7. října 2012 15:08 )

Hmm, opět žádné jméno, článek se přímo hemží "údajně", rozdíl je v tom, že na sociálku se údajně obrátila porodní asistentka a je uvedeno od kdy k tomu mělo docházet... Takže stále neni vyloučeno, že jde o kachnu, jenom jí prostě upek, jak vtipně poznamenala babcaa , někdo jinej.

babcaa ( 6. října 2012 18:43 )

Navíc neni v článku žádné jméno, ani křestní. Kdo ví co to bylo za famílii, pokud vůbec existuje a skutečně to neni jenom špatně upečená kachna, že když s tím nic neudělala sociálka, tak místo aby máma tý holky vykopala toho otčíma na konec zeměkoule, tak to začala považovat za normální

e.44 ( 6. října 2012 17:16 )

Hmm, vážně těžkej blábol K uvěřitelnosti chybějí v podstatě veškeré informace. Například v kolika jí začal obtěžovat? kdy jí poprvé znásilnil? v kolika (nejen) poprvé otěhotněla? co je s dětma co porodila?...?....?

pupinka77 ( 6. října 2012 17:05 )

Je to poněkud nemastné, neslané ... že by vysušená, planá kachna? ...

Zobrazit celou diskusi