Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kluk (2) strčil hlavu do opěradla! Zpátky to nešlo...

Malý chlapec (2) uvízl hlavičkou v křesle. Dostat ven jej museli hasiči.
Malý chlapec (2) uvízl hlavičkou v křesle. Dostat ven jej museli hasiči.  (Autor: Hasiči SM)
Autor: kru, lmk - 
4. října 2012
08:06

Neposedný klučina (2) asi neměl co dělat, a tak si zkusmo prostrčil hlavu opěradlem křesla. A ejhle, zpátky to nešlo. Přijet museli hasiči.

Dítěti na pomoc vyrazili nejen záchranáři, ale také hasiči. Ti museli při zásahu dokonce použít hydraulických nůžek. „Zoufalá matka se chlapci snažila dostat hlavičku z křesílka sama, nepovedlo se, až pak se obrátila na nás,“ řekl mluvčí severomoravských hasičů Petr Kůdela.

„Hydraulické nůžky vyřešily problém, se kterým žena zápasila, během chvilky. Kovové madlo křesla jsme přestřihli a dítě skončilo v objetí mámy,“ dodal mluvčí hasičů Petr Kůdela.

kacota ( 4. října 2012 23:40 )

Možno to nakoniec bol chlapec starší, len je v pančuchách - po domácky a vypadá jak batola. V Blesku je možné všetko, a debata zbytočná

kacota ( 4. října 2012 23:35 )

Tak neni, ale od toho novorodeneckého o moc väčšie nie je http://www.mall.sk/detska-lezadla-sedatka/?gclid=CK7c7Oqn6LICFcdY3godYlAALg .

zelena.karkulka ( 4. října 2012 22:01 )

tak tohle určitě není křesílko pro novorozence!

zelena.karkulka ( 4. října 2012 22:01 )

kvůli takovéhle blbosti volat hasiče??? stačilo mu natočit hlavu na bok,zavřít rukou klapačku a je to

e.44 ( 4. října 2012 15:32 )

Tak i dneska se samozřejmě dělaj "křesílka" pro mimina , ale je to spíš takový křiženec křesílka a lehátka, že na tom mimčo spíš leží v přizvednuté poloze. To na obrázku je houpací křesílko pto větší dítě. Ale mě jde stejně spíš o ten poměr hlavička:tělo:končetiny a vůbec celkovej dojem. Schválně jsem si vytáhla fotky vnoučka, co je teď v pěti letech jedním z největších ve školce. Ono se to blbě vysvětluje, ale ve dvou letech, ač dost velkej, měl ještě spíš batolecí než dětský tělíčko. Stejným dojmem jako ten klučina na obrázku působil až ve třech a půl letech. Prostě mi ten kluk na obrázku přijde starší než je uvedeno, ale taky bych neřekla že je vyžraný.

Zobrazit celou diskusi