Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pohřeb Johanky (†12): Maminka uložila urnu a odjela do Arábie

Autor: ljš - 
1. října 2012
15:22

Když se Marcela Dostrašilová před odletem do Saudské Arábie loučila se svou dcerou Johankou (†12), netušila, že už ji nikdy neobejme. Její žárlivý manžel holčičku ubodal, aby svou ženu potrestal za údajnou nevěru. Dnes se s ní zoufalá matka naposledy rozloučila spolu s příbuznými a spolužáky.

Urnu s popelem dvanáctileté talentované zpěvačky Johanky (†12) dnes příbuzní a spolužáci uložili do hrobu na hřbitově v Jablonci nad Nisou. Posledního rozloučení se účastnila i zdrcená maminka zavražděné holčičky, která okamžitě po vraždě přiletěla ze Saudské Arábie. Tam se podle televize Nova hodlá také okamžitě vrátit, aby zapomněla na hrůzy, kterými si musela projít.

S oblíbenou a vždy usměvavou Johankou se přišli rozloučit také její spolužáci, kteří její hrob zaplavili květinami a plyšáky. Kamarádky jí pak na cestu do nebe zazpívaly její nejoblíbenější písničky.

Johanka byla brutálně zavražděna svým otcem Milanem T., který byl posedlý představou, že ho jeho žena, která odjela do Saudské Arábie, aby tam jako zdravotní sestra vydělala peníze a zajistila rodině lepší budoucnost, podvádí. V osudnou noc své ženě prostřednictvím Skypu zavolal a Johanku ubodal v přímém přenosu před očima bezmocné matky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

manicka919 ( 18. dubna 2013 16:16 )

praci by tu urcite sehnala, ale za jake penize?? kolik dostane jako sestra tady, a kolik v arabii?? nemyslim, ze by tam jela za praci, ale jela tam evidentne za penezi.. tak ted ma penize a nema dceru

manicka919 ( 18. dubna 2013 16:15 )

praci by tu urcite sehnala, ale za jake penize?? kolik dostane jako sestra tady, a kolik v arabii?? nemyslim, ze by tam jela za praci, ale jela tam evidentne za penezi.. tak ted ma penize a nema dceru

londynskypes ( 2. října 2012 21:18 )

si tam uzivaa s arabacema maji pekna pera

hofihofi ( 2. října 2012 03:40 )

A navic jake zpivani, za zkratove jednani lze oznacit prelom, kdyz manzelovi oznamila, ze si dceru tam odveze a zustane tam, pak mu ruplo v kouli. Mladou holku a DO ARABSKE ZEME.

hofihofi ( 2. října 2012 03:37 )

To verim andyno, protoze deti nemas a modli se at to tak zustane, protoze tvoje nazory deti primo nici. Ta zenska tam vubec nejela za praci,ale pro jine veci, to je jenom zasterka.Jako zdravotni sestra tu muze prace habadej, sestry jsou v cr nedostatkove a delaji je uz i ukrajinky.

Zobrazit celou diskusi