Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ženy (28 a 32) unesli ozbrojenci na Amazonce a nechali je mezi aligátory!

Kathryn (blond, uprostřed) a Fionu odvádí do bezpečí armáda
 (Autor: Reprofoto Sky News)
Autor: Ladislav Leimer - 
1. října 2012
09:32

Britka Kathryn Cox (28) plula na kánoi na Amazonce v Ekvádoru, když jí přepadl ozbrojený gang. Ženu i s její kamarádkou okradli a unesli. Pak ji zanechali uprostřed amazonské džungle plné aligátorů a anakond. Ze zeleného pekla je zachránila až armáda.

Kathryn i s její australskou kamarádkou Fionou Wilde (32) unesl ozbrojený ekvádorský gang. Ženy oloupili o všechny cennosti a rozhodli se je unést, aby mohli žádat o výkupné. Jenže pak si uvědomili, že proti ozbrojeným členům armády nebudou mít nejmenší šanci, a tak se malá skupina kriminálníků rozhodla ženy opustit. Samotné, uprostřed amazonské džungle.

Společnost jim dělali aligátoři

Od páteční noci tak musely ženy strávit v nehostinné džungli a neznámých podmínkách dlouhé dva dny. V neděli si jejich pláče všiml ekvádorský farmář. To už ale byla na cestě stočlenná skupina vojáků, policistů a rangerů, které po turistkách pátrali. Zatímco farmář poskytl ženám jídlo, vojáci je pak odvedli do bezpečí. Ženy jsou otřesené, ale jejich zdravotní stav je dobrý.

sakra ( 1. října 2012 11:23 )

Romské hlídky střeží padající domy: Opět jako vždy CENZURA, nesmí se diskutovat!!! Jaképak "hlídání"??? Vybydlí si dům, rozkradou z něj železo a vše co jde dát do sběru tak o co jde? Ať to na ně spadne a ne že to bude majitel spravovat a hlídat, aby se nikomu nic nestalo.

Zobrazit celou diskusi