Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Modelka ukradla bance 1,5 milionu, aby si mohla zvětšit prsa!

Autor: Ladislav Leimer - 
25. září 2012
08:15

Rádoby modelka Rachael Martin (24) z Velké Británie toužila po úspěšnější kariéře a větším poprsí. Svému zaměstnavateli, bance Barclays, tak ukradla 1,5 milionu korun. Své umělé poprsí teď může vystavovat tak akorát ve vězení, kam ji soud poslal...

Sličná Racheal, začínající modelka, toužila po změně zevnějšku, zejména větším poprsí. Jako řadová zaměstnankyně banky si však nevydělávala tolik, aby si ho mohla dovolit, takže se rozhodla, že svého zaměstnavatele jednoduše okrade. Mezi 9. zářím a 29. říjnem roku 2010 tak postupně zcizila neuvěřitelný jeden a půl milionu korun. Postupně si nenápadně domů nosila balíčky, ve kterých bylo od 31 tisíc do 180 tisíc korun.

Já nic, já prostitutka!

Zlodějka, která je již bohužel matkou osmiletého syna, utratila 125 tisíc za zvětšení prsou, 53 za úpravu zubů a jejich bělení. Když jí chytili policisté, už všechno rozfofrovala za další kosmetické zákroky jako liposukci. Racheal zřejmě nepobrala moc rozumu, protože když ji policie zatkla, tvrdila, že peníze získala prostitucí. Nakonec ale přiznala, že je ukradla.

Rok stráví za mřížemi

Soud byl k Rachael neshovívavý. I když žena přiznala, že celou částku ukradla a utratila, poslal ji za mříže na jeden rok. Své umělé poprsí tak bude moci předvádět jen svým spoluvězeňkyním, které to jistě ocení. Rachael tak může na kariéry modelky zapomenout a raději by si měla zvykat na vězeňskou lásku. S masivním poprsím je v kriminálu jistě k nepřehlédnutí.

londynskypes ( 25. září 2012 12:58 )

ma je suprove a co teprve p y s k y no a co ,jeden rok vydrzi apk to muze jeste rozjet

qqqq ( 25. září 2012 09:23 )

Má je moc pěkný

Zobrazit celou diskusi