Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec se pohádal se synem v letadla: Pilot byl nucen nouzově přistát!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, lm - 
23. září 2012
19:22

Opravdu nečekané představení zažili pasažéři letu z Velké Británie do španělského Lanzarote. Na palubě letadla se nevlastní otec (39) a syn (17) začali hádat tak vášnivě, že se piloti rozhodli nečekaně přistát a oba je z paluby vyhodit. Naštvaný otec pak syna v cizí zemi nechal a na dovolenou s rodinou odletěl sám.

Lee Doran  byl na své první cestě do zahraničí. Cestoval spolu s polovičním bratrem Dylanem (14), nevlastním otcem Davidem, Davidovou partnerkou Sarah Wilson (28) a jejich společným synem Harrym (3). Tuhle cestu ale skutečně nikdy nezapomene!

Během letu na španělské Lanzarote měl Lee s nevlastním otcem tak vášnivou hádku, že byl pilot nucen neplánovaně přistát v Portugalsku a oba z letadla vykázat. Na letišti je vyslechli, ale nakonec propustili bez obvinění. Škoda, která nečekaným mezipřistáním vznikla, tak zůstala k úhradě aerolinkám. A nejde o žádné drobné, přistáním v Portugalsku přišla společnost odhadem o milion korun.

Zarážející je až fakt, že nevlastní otec spolu s rodinou nastoupil na další let do cílové destinace, ale Leeho v Portugalsku nechali. A to zcela bez peněz! Na letišti ho objevili vyšetřovatelé, kteří ho o chvíli dřív vyslýchali. Zavolali jeho matce, která byla činem expartnera zděšená. Britská ambasáda pak na její žádost zařídila chlapci cestu zpět do rodné země.

Hádka mezi rodinnými příslušníky vznikla kvůli zdánlivé banalitě. "Za 50 minut jsme měli přistávat a on si dal na hlavu kapuci, tak jsem mu ji zase sundal. Pak už si pamatuji jen, že měl omotané ruce kolem mého krku a skončili jsme v uličce," popsal nevlastní otec. Ohledně vysazení v Portugalsku má také vysvětlení. "Když jsme přistáli v Portugalsku, nechtěl si ode mě žádné peníze vzít. V Londýně žije sám. Média to zbytečně nafoukla."

cccc ( 28. září 2012 10:22 )

..prej s "polovicnim bratrem". teda, jak asi vypada bracha, ktereho je jenom pulka?

lpitriska ( 24. září 2012 09:04 )

sores ( 24. září 2012 09:04 )

 jahodove-ticho:

jaramila ( 24. září 2012 06:29 )

Nejspíš bude retardovanej!

kacota ( 24. září 2012 00:26 )

Zobrazit celou diskusi