Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podivný nákup letounů CASA: Po klíčovém svědkovi jdou dál!

Autor: poe, lmk - 
20. září 2012
08:05

Paradox. Nezletilá dívka, kterou údajně pohlavně zneužil klíčový svědek v kauze podivného nákupu letadel CASA Karel Daňhel, sice přiznala, že lhala, důstojník je ale stíhaný dál.

V hotelovém pokoji, kde se údajně čin stal, měli být jen Daňhel a dívka. Přesto byla včera k výslechu pozvána Daňhelova manželka, s níž se rozvádí, a starší syn, který s ní žije.

„Ani jeden z nich se ale s poškozenou nikdy nesetkal, ani spolu nemluvili,“ popsali Blesku lidé z okolí obviněného důstojníka, kteří výslech nechápou. Také Daňhel je z toho rozčarovaný.

„Vyslechnutím manželky, která řekne a udělá cokoli, aby mne poškodila, a syna, který jí je negativně ovlivněn, je jen snahou usvědčit mě z trestného činu, který jsem nespáchal,“ řekl Blesku s tím, že netuší, co jeho žena a syn mohli policii vylíčit. „Syn pouze řekl, že jsem s někým mluvil po telefonu, ale neví s kým,“ uvedl.

Co přesně Daňhelova manželka a syn včera policii řekli, není jasné. Policie na dotazy nereaguje, žalobkyně Jana Krečová není k zastižení. Daňhel se obvinění ze zneužití nezletilé a jednodenní vazby dočkal poté, co promluvil o podivném pozadí nákupu letadel CASA ve vysokých patrech ministerstva obrany.

castelo ( 20. září 2012 13:38 )

castelo ( 20. září 2012 13:38 )

vejkyt ( 20. září 2012 11:40 )

soudy sou na nic. navrhuji se ozbrojit a ty zloděje postřílet, čim dřív tim míň škody stihnou ještě nadělat!! navrhuji: Parkanová, Kalous, Dluhoš, Bém, Janoušek, Gros, kakaovej bob, Háva, slizkej náměstek obrany Barták a mraky dalších... pište návrhy pro kulku...

joudajoudovy ( 20. září 2012 11:00 )

jeeee, to je zprava, uz jsem si myslel, ze zacina obrazkove story jako u Rahta a liska podsita, ala Vlasticka Radarka, bude vozena po poutich a ukazovana, jak nize bylo napsano, v kleci. Plesku? a jak se holce blbce, ktera o nicem nevedela, dari? Co dela ? Kde travi cas? Uz se pripravuje konfiskace jejiho majetku jako u Rahta? A soud pocita vyse kauce, aby se lidova zpevandule nedostala z vezeni? Ja vim..., velke prdlacky!!! Hlavne, ze Kacka P-i-c-a kaze, jak zatoci s korupci. Kolik za to holka dostala ? asi hodne, v pristich volbach si p-i-c-o-v-i-t-i lide ani neskrtnou a proto je nutne zajistit rodinky i deticky, aby do konce zivota nehnuli brvou.

jity ( 20. září 2012 10:52 )

Zobrazit celou diskusi