Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tvář zavražděné dívky z Jablonce! Otec ubodal dceru (†12), mstil se manželce za milence

Autor: Ladislav Leimer - 
16. září 2012
05:03

Mladá dívka (†12) měla celý život před sebou! Bavil ji zpěv, ráda chodila do školy, ale bohužel se stala prostředkem vyřizování účtů svých rodičů. Otec (64) jí ubodal, protože se chtěl pomstít své mladší manželce.

Mezi manžely byl velký věkový rozdíl. Už delší dobu to mezi nimi neklapalo. Žena si našla milence, což její druh špatně nesl. Dlouho se hádali. Nakonec od něj chtěla kvůli milenci odejít. Muž se jí chtěl pomstít, ale vybral si tu nejbrutálnější a nejnepochopitelnější způsob. Ubodal vlastní dceru.

Záchranáři už jí nedokázali pomoci

V sobotu ráno zavolala na policie a ke všemu se doznal. Na místo okamžitě vyjeli nejenom policisté, ale i záchranáři. Dívka ležela v tratolišti krve a měla četná bodná poranění. Nedýchala. Záchranáři se ji pokusili resuscitovat, ale nepodařilo se jim to. "Mohu potvrdit, že v ranních hodinách zadrželi policisté čtyřiašedesátiletého muže v Jablonci, je důvodně podezřelý z násilného trestného činu spáchaného na nezletilé dívce. Ta dnes zemřela po násilném útoku nožem," řekla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Otci hrozí 15 let vězení

Nikdo nechápe, jak se mohl muž uchýlit k takovému činu. Zabít vlastní dítě! Policie jej okamžitě zatknula. V případě odsouzení mu hrozí trest až patnácti let vězení. Na dívku teď vzpomínají její spolužáci z šesté třídy. Spolužačka zavražděné dívky Laura napsala včera večer na školních stránkách: „Je mi líto co se ti stalo. Odpočívej v pokoji. Zůstaneš v našich srdcích!“

ralty ( 18. září 2012 12:30 )

Co to tady plácaj za nesmysly ? ? ? No jo, Blesk ! Jaký milenec ? Jaký odchod ? Chudák máma jela vydělávat na misi jako zdravotnice peníze, který frajer "táta" hrdě házel do lihu a automatů ! Chtěla dopřát dceři rozvoj jejího talentu ! Dělala co mohla, celý život ! Tak mi řekněte, kde je na světě nějaká spravedlnost ? ? ? Přeju mu dlouhý, předlouhý život plný detailních vzpomínek na každou vteřinu toho nejodpornějšího, co člověk může spáchat ! ! !

bobou ( 18. září 2012 09:28 )

Takhle to dopadá, když si mladá holka nabrnkne starého dědka. Nikdo mne nikdy nepřesvědčí, že je to láska. Ze začátku možná to tak vypadá, ale pak se růžový obláček rozplyne a zůstane jen nenávist a v nejhorším případě smrt. Kolik podobných případů se v poslední době stalo? Dědek si na stará kolena pořídí s o mnoho mladší partnerkou dítě, pak psychicky nevydrží žárlivost na uzdě a dopadne to tak, jak to dopadlo. Odnese to v každém případě dítě, které za nic nemůže. Proč si hned nehodil provaz? Na to již zbabělec sílu neměl. Ono si sáhnout na vlastní život je něco jiného, než vraždit dítě. Nyní mu ještě naši páni psychiatři diagnostikují "náhlé pomatení smyslů" a bude vymalováno... Přitom si dědek nezaslouží nic jiného než smrt a to stejným způsobem, jakým vraždil on!!!

modavivien ( 17. září 2012 10:43 )

chápu,že ten člověk byl třeba na dně,ale rozhodně nechápu,že mohl tohle udělat svému dítěti.Nepochopila jsem ani tu ženu ,co zavraždila své 4 děti.My rodiče máme své děti chránit a milovat a ne jim dělat tohle a to i pokud jsme zoufalí,nešťastní a ůplně na dně.Proboha,kdyby každý takle řešil odchod partnera,tak polovina dětí zemře.

pgga ( 17. září 2012 07:01 )

Doufam ze jste .......OMG....

hohoho ( 16. září 2012 22:43 )

To není rádobypsychologiský blábol, ale drsná psychologická praxe. Nikdo toho vraha neomlouvá. Ovšem je třeba se podívat na souvislosti. Kolik lidí může mít podil na tom, co se stalo. A tomu člověku - vrahovi - evidentně "přeskočilo". To ovšem budou zkoumat jiní lidé, než komentátoři tohoto článku.

Zobrazit celou diskusi