Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Svědek francouzského masakru: Holčička nereagovala, byla pro mě mrtvá!

Autor: INT, mokk - 
14. září 2012
08:08

Jednačtyřicetiletý Francouz byl jedním z prvních, kdo objevil čtyři lidi zastřelené v kempu u města Annecy v jižní Francii. To, co Philippe na místě činu bylo opravdu mrazivé. Snažil se zachránit sedmiletou holčičku, která však nereagovala.

Čtyři osoby bezvládně ležely uvnitř a v okolí vozu a na těle měly stopy po střelbě. V tu dobu si ještě myslel, že mezi mrtvými je i teprve sedmiletá holčička. Dívenka totiž nereagovala na jeho mluvení, tleskání...

"Tleskal jsem na ni a dokonce jsem se snažil mluvit i anglicky, když jsem zahlédl státní poznávací značku auta, ale nic se nestalo. Pro mě byla mrtvá." svěřil se Philipe.

Malá holčička ale naštěstí přežila a momentálně se zotavuje v nemocnici, kde leží i její čtyřletá sestřička, která ležela dlouhých osm hodin pod mámou.

Policie se snaží stále vypátrat zabijáka, který má na svědomí hrozný masakr. Ostatní lidé v kempu se shodli na popisu neznámého muže, který vypadal velmi podezřele. Vzhledem připomínal Balkánce a kemp obcházel v elegantním oblečení.

Vyšetřovatelé nevylučují, že šlo o vraždu na objednávku. Zabiják si totiž dal velkou práci s tím, aby všechny stopy perfektně zamaskoval.

Všechny oběti měly v hlavě dvě kulky

Nešťastná tragédie se stala minulý týden u jezera Annecy v jiždní Francii. Zabiják tam zastřelil tři Brity iráckého původu z jedné rodiny a Francouze. Prokuratura po pitvě zjistila, že každý ze zastřelených měl v hlavě dvě kulky.

Na místě činu pak našli pětadvacet nábojnic. Podle balistiky se vyšetřovatelé domnívají, že střelec zabíjel poloautomatickou zbraní, která pochází z České republiky.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi