Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Klaus u zbořeného kotlíčku: Pozor, je to křehké... a prásk!

Václav Klaus si prohlíží exponát na veletrhu, když v tom dojde k nehodě!
Václav Klaus si prohlíží exponát na veletrhu, když v tom dojde k nehodě!  (Autor: INT, Youtube)
Autor: INT, simao - 
11. září 2012
15:34

VIDEO: Prezident Klaus přichází k vystavovanému exponátu, okem znalce si jej prohlíží, ale dochází k nehodě. Kotlíček se rozbil! Jak je to možné? Že by zasáhla nemotornost hlavy státu a Klaus se projevil jako král Kazisvět?

"Pozor na kotlíček, je to křehké," upozorňuje prezidenta Klause vystavovatel na Mezinárodním strojírenském veletrhu u stánku Vítkovic. "Hmm, hmm," uznale pokyvuje hlavou Klaus a prohlíží si kotel, který má napomoci modernizaci Tušimické elektrárny.

O chviličku později je ale model drahého exponátu polámaný a prezident se nestačí divit. Co se to stalo? Vzápětí však nasazuje nevinný výraz typu, já nic, já muzikant. A culí se, řečeno jazykem našich babiček, jako měsíček na hnoji.

O exponát však zavadila jedna z přihlížejících fotografek, která neudržela kontrolu nad vlastním tělem a dokonce do něj spadla! A tak se "kotlíček" začal před hlavou republiky hroutit.  

Vystavovatel se zoufale chytá za hlavu. Prezident však neztrácí optimismus. "Hmm, paní novinářko, vy jste dnes obzvlášť mrštná," prohodí Klaus směrem k nešťastnici. A pomáhá sbírat části, které odpadly.

Produkt měl dostat při vyhlašování nejúspěšnějších projektů zlatou medaili. Václav Klaus však tuší, že by nehoda mohla tyhle ambice zhatit. Možná z toho prý zlato nebude. Tahle příhoda však má šťastný konec. Tušimický kotel na prvenství ve své kategorii skutečně dosáhl. Video níže však opravdu stojí za shlédnutí!

Autor video: Patrik Uhlíř

atakdale ( 12. září 2012 12:04 )

dyk na to klaus ani nešáhnul... zas pleskujete, kkti

hasmen ( 12. září 2012 09:33 )

Jdi s tím spamem už do ***e!Zasíráte s tím všechny diskuse

luckypunch ( 12. září 2012 07:23 )

To nebyl model, to byl funkční prototyp za miliardu. Dotaci z EU na něj vyřídil Rath

mutaky ( 12. září 2012 01:04 )

 

zelena.karkulka ( 11. září 2012 22:47 )

proč to vyrábí z takovýho lagricu?

Zobrazit celou diskusi