Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Ubodaná dívka (†18) na Šumavě: Pokusila se o sebevraždu, matka jí pomohla?!

Dívku z Prahy někdo ubodal na Šumavě, policie její tělo nalezla ve stanu
Dívku z Prahy někdo ubodal na Šumavě, policie její tělo nalezla ve stanu  (Autor: Policie ČR, profimedia.cz - ilustrace)
Autor: Ladislav Leimer, Vlaďka Hradská - 
7. září 2012
15:00

Policie na Šumavě nalezla zavražděnou dívku. Podle zranění na těle ji někdo ubodal. Její zakrvácené tělo leželo ve stanu na louce. Podle jedné verze se pokusila o sebevraždu. Když se jí to nepodařilo, dívce pomohla matka!

Tělo našli policisté ve stanu na louce u lesa nedaleko obce Borová Lada na Vimpersku. „Z dosavadního prověřování je zřejmé, že nešlo o náhodný útok,“ uvedla mluvčí policie Štěpánka Uhlířová. Není tak vyloučeno, že mladá oběť svého vraha mohla znát.

Před smrtí trpěla

Dívka měla na těle jak řezná, tak bodná zranění. Před svou smrtí tak zažila chvíle plné nejenom děsu a teroru. Přesnou příčinu smrti určí nařízená soudní pitva. Nikdo z kriminalistů, kteří případ vyšetřují, však nepochybuje, že za to mohou právě bodné rány. Zda byla dívka na výletě sama, není zatím jasné. Zavražděná pocházela z Prahy.

Policie už má podezřelou osobu

Podle reportérky Blesku již policie na místě zadržela podezřelou osobu. Záměrně prý uvádí nekonkrétní rod. V obci Borová Lada se totiž proslýchá, že vrahem byla žena. Spekuluje se o kamarádce dívky a dokonce o její matce.

Toto je stan mladé Pražačky, které byla brutálně ubodána na Vimpersku Toto je stan mladé Pražačky, které byla brutálně ubodána na Vimpersku | Policie ČR

Poznáváte stan? Majitelka byla z Prahy. Víte, komu patřil? Piště na tip@Blesk.cz

boball ( 8. září 2012 18:40 )

Tak, to je hrůza dvakrát taková

dsmann ( 8. září 2012 16:26 )

Bohužel ano. Matka byla obviněna a byla podána žádost na její vzetí do vazby. http://www.novinky.cz/krimi/278185-policie-obvinila-z-vrazdy-18lete-divky-na-vimpersku-jeji- matku.html

drakoska11 ( 8. září 2012 03:29 )

To snad není možné.. to by snad žádná matka neudělala!! Je fakt, že mám se svojí dcerou domluvu, že pokud bych byla nevyléčitelně nemocná a trpěla bych (jako moje máma), propašuje mi prášky, abych mohla dobrovolně odejít.. a platí to oboustranně.. ale obě věříme, že to nebude potřeba. Pokud bych se dověděla, že chce "končit" z jiného důvodu, udělala bych vše, abych jí od toho odvrátila...

drakoska11 ( 8. září 2012 03:22 )

eremita ( 7. září 2012 23:04 )

Děsivé je, že volební právo pamatuje i na neempatické tupce, co ignorují i diakritiku v prosazení svého názoru....

Zobrazit celou diskusi