Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapec (6), který jel mezi vagony metra: O nohu nepřijde, učí se znovu chodit

Jak se chlapec na konci června mezi vagony metra dostal, není zatím jasné
Jak se chlapec na konci června mezi vagony metra dostal, není zatím jasné  (Autor: Infografika Blesk)
Autor: kyc - 
6. září 2012
08:42

Jeho kamarádi šli tento týden po prázdninách zpět do školy, on se v nemocnici učí znovu chodit. Šestiletý chlapec, který se na konci června vezl mezi vagony metra a pak spadl, vyhrál svůj boj o život.

Byla to jedna velká záhada, která se doposud vlastně zcela nevyřešila. Jak se kluk na spoj mezi vagony dostal? Ani dnes není odpověď známa. „S rodiči jsme už vedli pohovor. Chlapce jsme však kvůli jeho zdravotnímu stavu nemohli zatím vyslechnout,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk s tím, že policisté stále čekají na lékařskou zprávu.

Chlapce po nehodě odvezla záchranná služba do Thomayerovy nemocnice, což mu zřejmě zachránilo jak život, tak nohu. „K pětihodinové operaci jsme tehdy přizvali i cévního chirurga z Ikemu, který se rozhodl, že chlapci nohu zkusí zachránit. Podařilo se,“ vysvětlila mluvčí nemocnice Martina Štanclová s tím, že chlapec se nyní učí znovu chodit. Propuštěn domů by mohl být do tří týdnů.

zelena.karkulka ( 6. září 2012 21:32 )

psali to někde na diskuzi,že to byly cykory a lezly tam pravidelně

pepazdp ( 6. září 2012 11:20 )

S rodičema vedli pohovor?????????????? Takže sou to cigny jak se předpokládalo, sběrači kovů Kdyby byli bílí, už by měli na krku obvinění ze zanedbání péče s důsledkem těžkýho ublížení na zdraví.

ejvm1712 ( 6. září 2012 11:17 )

Celý případ je nějaký podivný

Zobrazit celou diskusi