Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pořadatelka Facebook party v Orlové: Čekala jsem 150 lidí...

Autor: Lucie Šulcová - 
31. srpna 2012
05:03

Katka Hokynářová (16) z Orlové na Karvinsku se chtěla jen pobavit s přáteli. Vyvěšená pozvánka na Facebooku se ale po síti šířila raketovou rychlostí a do jejího domu nakonec zavítalo několik stovek návštěvníků. Jejich bujaré veselí nakonec ukončila přivolaná policii v čele s těžkooděnci. Blesk.cz dívku vyzpovídal.

Krásná Katka vyvěsila na Facebooku pozvánku na akci "Zakončení na konec prázdnin". Myslela, že dorazí převážně její přátelé, ale kvůli neuvěřitelnému počtu sdílení se přihlásili lidé z celé České republiky. „Na akci dorazili lidé z Orlové, Karviné, Prahy, i Brna,“ řekla mladá dívka. Celkem jich bylo asi tisíc.

Blesk ji exkluzivně vypátral a položil několik otázek. Katka se vzhlédla v aktuálně velmi populární komedii Project X, kterou mladí lidé prostě „žerou“! S nápadem přišla ona, společně se svým bratrem. Přiznává ale, že někteří opilí návštěvníci byli vážně agresivní.

Jak ten váš český Project X vlastně vznikl?

"Jak mě to napadlo? Sama nevím, s bráchou jsme uvažovali nad tím, že by bylo super vymyslet něco zajímavého a neobyčejného. V poslední době je Project X opravdu všude a lidi ten film strašně milují, tak si to aspoň na těch pět hodin chtěli vyzkoušet."

Kde jste akci pořádala?

"Bylo to u nás doma, tak jako ve filmu..."

Čekala jste, že by mohlo dorazit tolik lidí?

"Netušila jsem, že se takové "domácí" akce chytne každý druhý člověk. Čekala jsem tak 150 lidí."

Proč myslíte, že měla vaše párty takový úspěch?

V zahraničí jsou takové akce normální. Ale u nás v Česku? Nic takového snad ani provozovat nemůžeme, to je škoda. Lidi si totiž ve skutečnosti raději zajdou na tu domácí, než aby šli někam na diskotéku."

 

Jak probíhal policejní zásah?

"Policisté už tady stepovali, dá se říct, od půl desáté a čekali, až odbije desátá hodina. Asi si neuvědomili, že my bychom v 10 šli dovnitř a hluk bychom určitě nedělali. Pak se to všechno začalo hromadit před bránu a už to začalo. Někteří byli opravdu agresivní a vadilo jim, že chce policie něco takového ukončit. Protestoval skoro každý, aby taky ne, každý se moc dobře bavil. A pak už sama nevím, jak to probíhalo, sešlo se to strašně rychle, přijelo víc vozů a už to začalo. Všichni utíkali, kam mohli."

A za celým projektem stojíte opravdu jen vy?

"To určitě ne, sama bych to nezvládla. Chtěla bych moc poděkovat nejen všem zúčastněným, ale hlavně mému bratrovi, DJovi, osvětlovačům, barmance a všem, kteří mi moc pomohli a podíleli se na tom se mnou."

zelena.karkulka ( 1. září 2012 15:11 )

a nafotí kalendář

zelena.karkulka ( 1. září 2012 15:11 )

keep.smiling ( 31. srpna 2012 10:50 )

no dovol... )))

keep.smiling ( 31. srpna 2012 10:48 )

keep.smiling ( 31. srpna 2012 10:48 )

není chyba jako chyba! některé chyby jsou z nezkušenosti, někdy člověk chybuje z hlouposti, ale záměrně "chybovat?" To nesvědčí o svěží inteligenci...

Zobrazit celou diskusi