Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Bankéřovu dceru (†29) zabily vysoké podpatky, uklouzla na schodech!

Carlisle se staly osudné vysoké podpatky, na kterých uklouzla
Carlisle se staly osudné vysoké podpatky, na kterých uklouzla  (Autor: Reprofoto TV ABC News - profimedia.cz - ilustrace)
Autor: Ladislav Leimer - 
31. srpna 2012
15:57

Byla mladá, krásná a k tomu měla kupu peněz. Přesto se zámožný životní styl stal Carlisle Brigham (†29), dceři známého bankéře, osudný. Při návratu z drahých nákupů zakopla ověšená taškami na schodech, kvůli vysokým podpatkům neudržela rovnováhu a při pádu zemřela.

Carlisle byla dcerou významného newyorkského finančníka Jamese Brighama. Její otec vydělal miliony díky úspěšným investicím a několik let byl dokonce finančním ředitelem města New York. Carlisle měla život, který by jí záviděly leckteré ženy. Nosila drahé šaty, chodila mezi společenskou smetánku na večírky, ale to k dlouhému šťastnému životu nestačilo.

Policie nevyloučila ani vraždu

Když policie našla tělo Carlisle, při vyšetřování brala v potaz i možnou vraždu. Žena totiž měla podezřelou jizvu na bradě a z obličeje jí tryskala spousta krve. Jeden ze svědků neštěstí ale vše popsal. Když se vracela z nákupů do svého newyorského bytu, zakopla ověšená taškami na schodech a kvůli vysokým podpatkům se z nich zřítila.

Carlisle se často účastnila prominentních večírků Carlisle se často účastnila prominentních večírků | Reprofoto TV ABC News

Krvácela z nosu a úst

„Měla extrémně vysoké podpatky. Když dopadla na zem, krvácela z nosu a úst,“ popsal poslední okamžiky dcery bankéře svědek. Carlisle zemřela kvůli těžkému poranění hlavy. I když byla sanitka na místě rychle, po převozu do nemocnice ji lékaři prohlásili už za mrtvou. „Náš smutek je obrovský. Měla jedinečnou vlastnost, dokázala okouzlit každého, s kým se setkala,“ prohlásila rodina Brighamových.

zelena.karkulka ( 1. září 2012 15:29 )

hned se mi to zdálo divný

nojasne ( 31. srpna 2012 21:49 )

Já zase nechápu, proč si takhle bohatý lidi tahají nákupy sami.

jerry ( 31. srpna 2012 20:35 )

To je docela pravidlo, že ženská musí dostat nejdřív přes hubu, než něco pochopí ...pardon, si dát...

lipno ( 31. srpna 2012 20:27 )

Po internetu všude putuje tahle kráva s jejím oprurováním. DÁ UŽ POKOJ - kdo je na její blonďatej mozeček zvědavaj!

laura666 ( 31. srpna 2012 19:47 )

Mně se stalo to samý....................letěla jsem ze schodů..... rok jsem měla problémy se šlachami na jedné noze... takže na nákupy zásadně bez podpadků

Zobrazit celou diskusi