Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ukrajina vydala Rusku muže podezřelého z pokusu o atentát na Putina

Autor: ČTK, mok - 
26. srpna 2012
08:35

Ukrajina vydala Rusku muže, který je podezřelý z pokusu o atentát na Vladimíra Putina. Momentálně se nachází v moskevském vězení, kde je vyslýchán a kde bude čekat na soud.

Podezřelý muž se měl pokusit o atentát na Vladimíra Putina ještě v době, kdy byl předsedou vlády. Tehdy ruské a ukrajinské tajné služby zaměřily atentát čečenských islamistů, bližší informace ale veřejnosti nebyly známé. Rusko teď dostalo do svých rukou jednoho z podezřelých.

Údajný terorista byl zatčen v lednu po výbuchu v jednom bytě v Oděse na jihu Ukrajiny. Nyní se nachází v moskevském vězení, kde bude vyslýchán a kde bude čekat na soud.

Na Ukrajině byl zatčen i další podezřelý. Ten je nadále na Ukrajině a čeká na rozhodnutí Evropského soudu pro lidská práva, ke kterému se odvolal proti vydání Rusku.
   

simonavlckkova ( 26. srpna 2012 18:15 )

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.cervenacerna.cz

bejsbolman ( 26. srpna 2012 16:24 )

 sláva Stalinovi,sláva Putinovi,atentátníka utratit.

gevi ( 26. srpna 2012 12:56 )

Jan poznámka: Rusko je velká země a jistě ovlivňuje zásadní pohyby ve světě. Náš raálný vliv nejen ve světě ale pouze v EU je zandebatelný a proto naše vlády (žádná) neurčují směry světového vývoje, nýbrž musí na tyto změny reagovat. Nebude to jiné ani za budoucí vlády, kdy bude premiérem Bohuslav Sobotka, stejný slaboch a nevýrazný oportunista jako je dnes Nečas.

kecyvpeci ( 26. srpna 2012 10:25 )

KGB rulez....(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

kecyvpeci ( 26. srpna 2012 10:24 )

....vy, hrouzku, jiste ne. Doporucuji Vam tedy prestehovati se do Moskvy, a TAM budete take kabrnak...: primo pod Kremlem udajne chaticka pro obdivovatele Puti...!!!!---)))...

Zobrazit celou diskusi