Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čtvrtá oběť magnátovy dcery zemřela v nemocnici: Jak k tragédii došlo?

Autor: INT, mok - 
23. srpna 2012
17:52

Její auto zůstalo téměř nepoškozené, ale v tom, do kterého v opilosti narazila, na místě uhořeli tři lidé a čtvrtá oběť bojovala s těžkými popáleninami v nemocnici o život. Dnes bohužel vyhasl i její život.

Středeční tragická nehoda na maďarské silnici M3 otřásla celým Slovenskem. Prominentní dcerka Eva Rezešová (35) tam totiž narazila do auta, které předjíždělo kamion a zabila tak tři lidi. K nehodě přitom nemuselo vůbec dojít, stačilo by, kdyby Slovenka před jízdou nepila.

Eva Rezešová se proháněla ve své luxusním BMW po maďarské silnici M3, když dojela k autu značky Fiat Punto, které se zrovna snažilo předjet pomalejší kamion. Řízení ale nezvládla. Podle předběžného vyšetřování Rezešová za volantem dostala mikrospánek a vozidlo před sebou vytlačila na svodidla. Důkazy z místa činu ale poukazují na úplně jinou příčinu.

Dcera slovenského magnáta totiž podle neoficiálních informací nadýchala 0,9 promile a na místě nehody odhalily novinářské záběry lahev vodky u jejího auta.

Rezešová měla při nárazu obrovské štěstí. Její luxusní vozidlo se sice obrátilo na střechu, ale řidička vyvázla bez zranění. To se ale bohužel nedá říct o vytlačeném Fiatu. To totiž se čtyřmi cestujícími na místě vybuchlo. Těžké popáleniny nikdo ze čtyř cestujících nepřežil.

decathlonuv.fotr ( 24. srpna 2012 06:38 )

tahle sfine zaslouzi dozivoti

lamis ( 24. srpna 2012 01:11 )

spravne ,hned do chladku,doufam jen ,ze to neni jak u nas ,tady ,by ji nechaly ,2 roky na svobode ,lecit su nervy nekde u more ,a za ty dva roky, pravnici , vymeni a podplati kde koho ,a dostane podminku ,a muze se prohanet dal a zabit dalsich par lidi ,u nas se soudi ,jen za nejake kradeze ,jinak ,takovym silnicnim vrahum ,na ty nikdo nemuze

vrtajzub ( 23. srpna 2012 22:57 )

pokiaľ bude odsúdená v madarsku, vrámci zákonov EU, môže požiadať o výkon trestu v svojej krajine no a dopadne to tak že dlho v base neostane, ved ona chce žiť a že pozabíjala nejakých ľudí ? Nepríjemná spomienka ! Už len na tie božie mlyny sa človek môže spoľahnúť,už len na tie božie mlyny. Poznám človeka ktorý zrazil, neusmrtil, ani ťažké následky dotyčný neutrpel, šoferovi vbehol do cesty, vrátil sa domov po výsluchu a pokusil sa o sebevraždu. Nie sme všetci jednako citliví a zodpovední takže v prípade Rezešovej - dlho výčitky mať nebude!

mblumel ( 23. srpna 2012 22:31 )

Stále častější nepřímá úměra: čím tučnější bankovní konto, tím menší mozek. Někdy to dojde tak daleko, že je velký mozek zakrnělý a malý mozek žádný. Bohužel, opět si to odskákali nevinní lidé.

nofar ( 23. srpna 2012 19:12 )

Povesit.

Zobrazit celou diskusi