Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Fotograf, který bránil českou modelku: Uhryznuté ucho mu přišijí na břicho

Autor: Ladislav Leimer - 
16. srpna 2012
12:47

Fotograf Michal Babčan (38), který vlastním tělem bránil českou modelku před útokem zuřivých rotvajlerů, možná nepřijde o ucho, které mu zuřiví psi uhryzli. Díky ojedinělé operaci mu má být přišito nejdříve na břicho a poté zpět na hlavu.

Rotvajleři zaútočili na fotografa a modelku včera v ranních hodinách hned po focení v Dunajskej Lužnej. Z nedalekého areálu se podhrabala pod plotem trojice agresivních psů, kteří na Michala a Češku zaútočili. Slovenský fotograf ukázal pořádnou porci odvahy, když se mezi modelku a psy postavil. Krvelačná zvířata se po něm sápala, stokrát se mu zakousla do obličeje a jeden z psů mu dokonce uhryzl ucho.

Děsivá zranění, šílená bolest

Modelka mezitím nastoupila do přivolaného taxíku, jehož řidič zavolal policii. Jeden ze strážníků nejagresivnějšího ze psů, který útočil i na něj, na místě zastřelil. Fotograf skončil se sto hryzanci na těle a ukousnutým uchem. Záchranka pak převezla Michala, bratra Miss Slovensko Mirky Babčanové, do nemocnice. Cestou mu podávaly léky na bolest, které však kvůli vážným zraněním nezabíraly. Fotografa tak museli úplně uspat.

Ucho mu přišijí na břicho

Michalovo ucho, které bylo oddělené od těla, do nemocnice přivezli zvlášť. Fotograf se podrobí unikátní operaci, během které mu část těla přišijí v oblasti břicha. Po dvou týdnech, až bude jeho tělo připraveno, pak ucho přišijí zpět na hlavu. Michal tedy má dobrou šanci, že o část hlavy nepřijde. Štáb bratislavské nemocnice má kvůli náročné operaci dnes výjimečnou schůzku. Majitel psů, kterému za jejich neuhlídání hrozí až rok vězení, se rozhodl, že zbývající dva psy utratí.

vary ( 16. srpna 2012 19:33 )

Hlavně že mu neukousnul péro.

nafta ( 16. srpna 2012 14:42 )

"Najvážnejším zranením je podľa nej devastačné poranenie pravého predlaktia a odhryznuté pravé ucho, ktoré priviezli záchranári do nemocnice spolu s ním." tak ako majstre? vymýšlame detektívky??? každý deň si niečo vymyslíte a pripíšete, veď čo už od vás človek môže chcieť.

andy63 ( 16. srpna 2012 13:15 )

Stejně si nesmočí........

Zobrazit celou diskusi