Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Slovenský fotograf bránil českou modelku, psi mu uhryzli ucho

Autor: Ladislav Leimer - 
15. srpna 2012
16:43

S uhryznutým uchem a stovkou vážných kousanců po celém těle skončil slovenský fotograf Michal Babčan (38). V Dunajskej Lužnej fotil českou modelku, když na něj zaútočili tři zuřiví kříženci rotwajlerů.

Neštěstí se odehrálo včera nedaleko areálu fotografické firmy. Michal, bratr bývalé Miss Slovensko Mirky Babčanové, zde fotil českou modelku. Poté, když chtěli odejít, se ale z díry v plotě vynořili tři agresivní psi, kteří fotografa napadli. Muž skončil s brutálními zraněními v nemocnici.

Fotograf Češku bránil

„Už čekali na taxík, když skrz díru v plotě proběhli tři psi a zaútočili na bratra,“ řekla bývalá Miss Slovensko. Michal se snažil českou modelku bránit a před zvířaty jí chránil zdviženýma rukama. Modelka, která se podle dostupných informací jmenuje Sylvie, stihla do taxíku nasednout, taxikář zavolal o pomoc a krvelačné psy se snažil zahnat troubením. Proti společnému útoku třech rotwajlerů však neměl odvážný fotograf šanci.

Znáte českou modelku, kterou fotograf bránil? Podle dostupných informací se jmenuje Sylvie. Víte, co se jí stalo po útoku? Pište na tip@Blesk.cz

Jednoho psa zastřelil policista

„Povalili ho na zem, krk měl celý od štěrku,“ pokračovala Mirka o útoku psů. Za několik minut na místo dorazila policie. Strážníci se nejdříve snažili psy zahnat varovnými výstřely. „Poté policista vystřelil směrem k psovi, který nepřestával být agresivní a zaútočil i na něj. Psa zabil jedním dobře mířeným výstřelem,“ popsala událost bratislavská policejní mluvčí Petra Hrášková. Další dvě zvířata odchytili veterináři.

Léky na bolest nezabíraly

Michala převezla do ružinovské nemocnice záchranka. „Měl takové bolesti, že mu nezabíraly ani léky, které jí mají utišit,“ řekla mluvčí nemocnice Petra Maťašovská. Muže tak museli už cestou uspat. Jeho nejvážnějším zraněním je poranění pravého předloktí a uhryznuté pravé ucho. Majitel zbylých dvou psů se je rozhodl po útoku nechat utratit.

0707 ( 16. srpna 2012 08:38 )

Kousek mého ucha mi utrhl můj pes ale byla to má vina a on byl z toho několik týdnů fakt nešťastný, viděl jsem to něm, až se mu v hlavě rozleželo co udělal byl smutný jako Šafářův dvoreček. Psi nejsou zlí, agresivitě se naučili od lidí! Rotvajler je ZLATO !

0707 ( 16. srpna 2012 08:38 )

Kousek mého ucha mi utrhl můj pes ale byla to má vina a on byl z toho několik týdnů fakt nešťastný, viděl jsem to něm, až se mu v hlavě rozleželo co udělal byl smutný jako Šafářův dvoreček. Psi nejsou zlí, agresivitě se naučili od lidí! Rotvajler je ZLATO !

zelena.karkulka ( 16. srpna 2012 01:34 )

otrávenej buřt a máš pokoj

zelena.karkulka ( 16. srpna 2012 01:32 )

psa zpacifikuješ jedině ranou do čumáku pěstí,ale těžko několik psů bude čekat až na ně přije řada

eva19 ( 15. srpna 2012 22:14 )

Taky jsem přišla o kus ucha při ochraně svého psa.Ta bolest byla příšerná.Je to vždy chyba majitele nezajištěného psa.

Zobrazit celou diskusi