Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čtyřletý chlapec se v Chorvatsku píchl o jehlu od heroinu!

Dovolená v Chorvatsku dopadla pro malého chlapce opravdu nešťastně
Dovolená v Chorvatsku dopadla pro malého chlapce opravdu nešťastně  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, mok - 
10. srpna 2012
21:03

Slovenská rodina zažila na letní dovolené v Chorvatsku opravdu šok. Jejich teprve čtyřletý chlapeček totiž šlápl na pláži na použitou injekční stříkačku. V nemocnici ihned podstoupil testy na HIV a žloutenku.

Neštěstí se stalo na chorvatské pláži Kaštelet ve Splitu, kam každoročně jezdí spousta turistů. Malý klučík si tam zapíchl použitou injekční stříkačku od heroinu do nohy. Vyděšení rodiče ho proto okamžitě vzali na testy do nemocnice.

Chlapec podstoupil testy na infekční onemocnění HIV a hepatitidu A, B. Výsledky testů ale nejsou známé. Vyhodnocení může totiž trvat až několik týdnů. Šokované rodiče tak může uklidňovat pouze fakt, že riziko nákazy je poměrně malé, protože nebezpečný virus nepřežívá ve venkovním prostředí. 

pjetulda ( 22. srpna 2012 19:03 )

Letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.cervenacerna.cz

naser ( 22. srpna 2012 11:17 )

zfetovalo ho to aspon?

rezacek ( 22. srpna 2012 00:19 )

Tak ta plážová obuv, co ji tam prodávají, je pěkně na prd. Já si vždycky beru staré sandály, takové ty od rákosníka za stovku. Mají docela pevnou podrážku, voda vteče a zase vyteče a po 14 dnech je tak oddělám, že je tam rovnou nechám.

rezacek ( 22. srpna 2012 00:16 )

No, jestli mu ty testy dělali hned, tak je to k hov.nu. Ale třeba ho to potěšilo, že byly negativní a bude lépe snášet, až za pár neděl zežloutne. A až dostane takovou divnou chřipku, může tomu říkat nachlazení.

klarkys ( 21. srpna 2012 20:47 )

hm, to je zas chytrej názor-a kdyby spadl a píchnul se o tu jehlu třeba do zadku, pak bys byl taky tak chytrej?

Zobrazit celou diskusi