Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slovenský žárlivec přejel a ubodal Lukáše, policie ho už dopadla

Autor: Ladislav Leimer - 
8. srpna 2012
10:15

Z dopravní nehody se vyklubala brutální vražda! Řidič, který na Slovensku přejel dva mladíky, kteří se vraceli z hospody, pak jednoho z nich brutálně ubodal. Lukáš (†23) byl totiž jeho sokem v lásce.

Druhý z poražených mladíků, Lukášův kamarád Michal (23), ihned zavolal záchranku. Přivolaný lékař však po sedmnácti zasažených bodných ranách nožem nemohl konstatovat nic jiného, než smrt. Policie už z vraždy obvinila Mikuláše (19) z Gregoroviec, který již byl dopaden.

Oba milovali stejnou ženu

„V případě prokázání viny soudem hrozí obviněnému odnětí svobody na 15 až 20 let,“ řekl prešovský krajský policejní mluvčí Daniel Džobaník. Mikuláš vraždil ze žárlivosti. Společně s Lukášem totiž milovali stejnou ženu. Zavražděný byl přitom na Slovensku teprve dva týdny. Vrátil se z Nizozemska, kde pracoval jako zedník.

Lukášova matka se zhroutila

Lukášovi nejbližší jsou jeho brutální smrtí zdrceni. „Je to hrozné, co se stalo. Stále se z toho nedokážeme vzpamatovat. Lukáš byl velmi pracovitý a kamarádský,“ řekla jeho babička Agnesa. Lukášova maminka se poté, co se dozvěděla o smrti svého syna, psychicky zhroutila a musela být hospitalizována. V nemocnici je doteď.

naidka ( 8. srpna 2012 11:29 )

poslední dobou tam vítězí nějak moc často.

moiaza ( 8. srpna 2012 11:19 )

 Vidím, že pravda a láska vítězí nejen u nás, ale i u naších sousedů.

Zobrazit celou diskusi