Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt v kontejneru: Jožka (†8) zemřel kvůli vyhozené hračce

V jednom z těchto kontejnerů Jožko (†8) zemřel. Jeho bráška Jakubko (na fotografii) je ze ztráty sourozence nešťastný.
V jednom z těchto kontejnerů Jožko (†8) zemřel. Jeho bráška Jakubko (na fotografii) je ze ztráty sourozence nešťastný.  (Autor: Čas.sk)
Autor: oj - 
7. srpna 2012
16:01

Chudoba, hlad a zoufalství dohnala maminku malého Jožky (†8) k vybírání popelnic. Syn jí pomáhal. V jednom kontejneru ho zaujala vyhozená hračka, naklonil se, víko se zavřelo a chlapce zabilo.

Tragédie se stala v obci Prakovce na Slovensku. „Zaujala ho hračka. Jen se nahnul a už byl mrtvý. Byl to moment,“ truchlí chlapcova matka Agnesa (30), kterou kromě Jožky doprovázel při obhlídce kontejnerů i mladší syn Jakub (6).

Jožko byl opravdu na místě mrtvý. „Přivolaný lékař konstatoval smrt bez cizího zavinění. Nevyloučil poškození míchy v důsledku silného úderu víkem kontejneru,“ řekla serveru čas.sk košická policejní mluvčí Jana Mésárová.

Podle místních je rabování kontejnerů u bytovek na okraji obce běžnou praxí a bylo jen otázkou času, kdy dojde k tragédii.

topyr ( 8. srpna 2012 14:07 )

Slováci prý už tu popelnici poslali do Číny, kde ji Čiňani přesně změří a budou vyrábět pro Slovensko přesně takové identické i do jiných měst. Jestli budem chtít taky, prý by nám jich když tak pár taky prodali.

topyr ( 8. srpna 2012 14:01 )

Slovenské řčení říká" "Škoda je jen když se Cikán narodí."

tuba24 ( 8. srpna 2012 11:45 )

v produkcii su uz aj vacsie modely urcene pre dorast a dospelych

livin ( 8. srpna 2012 10:29 )

U nás na tyhle kontejnery dáváme řetězy se zámky a je pokoj.

modavivien ( 8. srpna 2012 10:21 )

Zobrazit celou diskusi