Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Tragédie na pouti: Vyrazila s postiženým dítětem na atrakci a zemřela

Usměvavá Carly zkolabovala při jízdě na této atrakci. Záchranáři ji z bezvědomí již probrat nedokázali
Usměvavá Carly zkolabovala při jízdě na této atrakci. Záchranáři ji z bezvědomí již probrat nedokázali  (Autor: Profimedia.cz, Youtube.com)
Autor: simao, INT - 
6. srpna 2012
19:21

Na téhle atrakci upadla Carla (†42) do bezvědomí a už se z něj neprobrala. Návštěva pouti se pro ošetřovatelku v ústavu s těžce mentálně postiženými dětmi, která jen chtěla jednomu z nich dopřát neobvyklé povyražení, rychle změnila v tragédii...

Na téhle atrakci se vám pořádně zatočí hlava. Obří kyvadlo (Maelstrom) se svými pasažéry hází sem a tam, tam a sem... Jedno takové mají i v Drayton Manor Parku v anglickém Tamworthu.

Přespříliš intenzivní zážitek to však byl pro Carlu Knight (†42). Její srdíčko adrenalin neuneslo a žena zkolabovala. "Zastavili jízdu, sundali ji a položili na podlahu," říká o hrůzném zážitku sedmnáctiletá svědkyně Lissy. I přes rychlé poskytnutí první pomoci se již dvojnásobná matka Carla z bezvědomí neprobrala...

Se svými dětmi Rosie (14) a Aaronem (17) však na pouti tentokrát nebyla. Vyrazila s jedním postiženým chlapcem, o kterého se starala jako ošetřovatelka dětí s těžkým mentálním postižením v Hinckley nedaleko Leicesteru. Vedle toho byla také členkou několika hnutí, bojujících proti rakovině.

"Carla byla oddaná matka a laskavá, ohleduplná žena," vzpomínají její sousedi, které oslovil Daily Mail. Její děti se jí však doma už nedočkaly. A na Facebook usměvavé a pokrokové matce její dcera jen smutně napsala "RIP, mami, miluji tě..." Její syn pak dodal: "Dělala v tu dobu to, co dělala nejlépe a nejvíce si užívala - svou práci..."

decathlonuv.fotr ( 7. srpna 2012 09:07 )

lidi umiraji i mladi ...

keep.smiling ( 7. srpna 2012 03:26 )

co to je za blbost? Neumřela díky technické závadě na kolotoči... Takže např. most, ze kterého skáčí lidé, by se měl zbořit. Auta, ve kterých se lidé zabíjejí, by se měla zrušit a lidi chodit pěšky, ...atd. atd. každý chodí na adrenalinové sporty a adrenalinovou zábavu na vlastní nebezpečí a dospělí lidé tohle přeci vědí. "by se muselo zakázat" ledasco. Lidi umírají častěji třeba na přechodech pod koly aut, nebo proto, že nechodí pravidelně k lékaři, aby zjistili, jak si se svým zdravím (a srdíčkem) stojí, atd.

Shelby16 ( 6. srpna 2012 22:30 )

Nikde nepíšou jaký postih bude mít provozovatel této atrakce a jaké odškodné připadne pozůstalým. Atrakce, na které umírají lidi by se měla okamžitě zakázat !

587587 ( 6. srpna 2012 20:25 )

Uff, tak tohle je hodně smutné.

Zobrazit celou diskusi