Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Polák, který zabil ženu na synovy narozeniny: Chtěla od něj odejít

Autor: Ladislav Leimer - 
2. srpna 2012
14:40

Polák Andrew R. (46), který slíbil svému synovi, že v den jeho narozenin mu zabije matku, měl dvě tváře. Muže, který svůj děsivý čin opravdu splnil, znali lidé jako dobrotivého prodavač. Doma však bil manželku, která ho kvůli tomu chtěla opustit...

Adrew provozoval obchod s potravinami Pod terasou. Zákazníci ho znali jako ochotného prodavače. Dobré vztahy měl i se sousedy, vybíral v domě nájem. V soukromém životě šlo ale o despotu a alkoholika, který surově bil pěstmi svou manželku Margaret R. (†46). ta už to nedokázala snášet.

Manželka chtěla od něj odejít

Andrew chtěl před lety nastoupit do armády, nakonec ale skončil u pořádkové policie. Když svoje místo opustil, byl jiný. I když se stali oba manželé úspěšnými podnikateli, Andrew se později zadlužil. S manželkou se začali hádat a ona od něj chtěla odejít. Neváhal na ní vztáhnout ruku, bil ji pěstmi. A o úmyslech manželky už věděl.

Ženu uškrtil, sebe odpálil

Nakonec muž svému synovi řekl: „K narozením ti zabiju mámu.“ Zděšený potomek kontaktoval policii, ta ho však nenalezla. Andrew tak mohl splnit s děsivý slib, svou manželku uškrtil. Policie ho nalezla v obchodě, kde se zabarikádoval a ozbrojil nožem. Když se k němu policisté přiblížili, odpálil plynovou lahev. S těžkými popáleninami skončil v nemocnici.

zelena.karkulka ( 2. srpna 2012 23:09 )

a kolik bylo tomu synovi?10,20,30??

zelena.karkulka ( 2. srpna 2012 23:09 )

jinak by to nemohli dělat

avena1 ( 2. srpna 2012 17:03 )

Vida, už to opravili! Bohužel po upozornění čtenářů... Za komunistů učitelé říkali - když něco nevíte, podívejte se do novin...to dnes už nefunguje, úroveň psaného, ale i mluveného projevu velmi, velmi poklesla! Jak by taky ne, když redaktora dnes dělá kde kdo a nemusí to být vystudovaný novinář jako dříve!

eliskakacm ( 2. srpna 2012 15:47 )

Že vy si tam v redakci něco dáváte

eliskakacm ( 2. srpna 2012 15:35 )

Taky si říkám,kdo jsou ti redaktoři,kteří nás obohacují svými lajdácky napsanými články.Ty hrubky jsou do očí bijící !!! Za to jste placení???

Zobrazit celou diskusi