Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Toto je otec unesené Michalky! Jakou roli hraje v případu únosu?

Autor: ljš, Kjos - 
13. července 2012
14:45

Policie po něm pátrala několik měsíců, protože nenastoupil do vězení, kam měl jít za kšefty s auty. Tvrdilo se dokonce, že se skrývá právě v Německu, kam byla malá Michalka unesena. Jít za mříže ho nakonec donutila jeho vlastní rodina. Jeho fotku jako první přinesl deník Aha!

Do litoměřické věznice se Michal Gombár (31), otec malé Michalky, dostal poté, co v podmínce za leasingové podvody, porušil zákaz řízení. Odsedět si bude muset minimálně jeden rok, pár měsíců mu ale pravděpodobně ještě přibude za maření úředního výkonu.

Do vězení ho rodina přinutila odejít v pondělí, tedy v den, kdy byl Michalka nalezena německou policií. Množily se totiž spekulace o tom, že má v únosu otec prsty.

"Strašně moc se bál do vězení, hučel jsem do něj, ať tam jde. Dneska už mohl mít půlku za sebou," řekl jeho bratr Miroslav deníku Aha!, který jako první zveřejnil podobu Michalčina otce.

Podle české policie nehraje otec Michalky v únosu žádnou roli, německá strana má ale přeci jen pochybnosti. Než dítě vrátí do ČR, chce mít jistotu, že případ bude objasněn do nejmenších detailů.

irena1960 ( 14. července 2012 16:22 )

To je genetickej materiál Hlavně že cigošská rodinka tvrdila, že o otci Michaly neví. Najednou ho sami donutili jít do krimu. Závěr - lháři, nemakačenka, podvodníci, kriminálníci. A furt e furt se to množí.

valesovavera ( 14. července 2012 12:11 )

Tak já nevím ,ale asi numím číst dřív se psalo ,že otec Michalky má 50let a tady se píše ,že má 31.Do vězení se bál jít ,ale kšeftovat s auty se nebál.Mohla by celá rodina v tom německu zůstat.

zelena.karkulka ( 13. července 2012 22:15 )

to je jasný,navíc tam furt čumákovali novináři,kdyby něco vyhazovala,vědělo by se to

zelena.karkulka ( 13. července 2012 22:14 )

kdo ví co je a není v rodným listu této chovné stanice

zelena.karkulka ( 13. července 2012 22:12 )

přesně tak

Zobrazit celou diskusi