Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zvrhlý učitel tance: Za sex se školačkami 13 let!

Slovenský učitel tance Martin W. dostal za zneužívání školaček 13 let
Slovenský učitel tance Martin W. dostal za zneužívání školaček 13 let  (Autor: Čas.sk, Profimedia.cz)
Autor: simao, Čas.sk - 
6. července 2012
13:45

Spadla klec, soud slovenskému učiteli tance prokázal zneužívání tehdy 12 - 14letých školaček a Martin W. (31) si pěkně dlouho posedí v chládku. Dostal 13 let.

Česko má sbormistra Kulínského, Slovensko zase tanečního mistra Martina W. Ten jde za sexuální obtěžování školaček do vězení na 13 let. Proti rozsudku se plánuje odvolat.

Přitěžující okolností bylo nejspíš i to, že měl záznam z dřívějška, nezletilým dívkám také podával alkohol a sexuální radovánky, ke kterým školačky svedl, si navíc nahrával na mobil.

"Učitel měl sex se svěřenkyněmi v kabinetě školy, kde trénovali, v autě i v jeho bytě. Malé tanečnice přemluvil i k tomu, aby se ukájely navzájem. Nahrával si to na mobil a nahrávky i fotky se našly i v jeho počítači," sdělila k případu státní žalobkyně.

Učitelovo počínání oznámila matka jedné z obětí zvrhlého učitele tance. Ten prý v odsouzení podle serveru Čas.sk příliš nevěřil a u soudu prý působil značně sebejistě. Po vyslechnutí verdiktu mu však nejspíš pořádně spadla čelist.

londynskypes ( 6. července 2012 17:44 )

a svedela k .unda

zelena.karkulka ( 6. července 2012 17:35 )

ten ,,učitel,,vypadá nějak opáleně a to nebyly školačky ,ale čubky

londynskypes ( 6. července 2012 17:31 )

a jak ty holky rodice vychovali ,ze mu po drzely?? se jim to libilo ...to neni nic noveho v tom veku ..nejen ze chlastaji,huli ale i nastrkuji tu svoji c u ri n u ,jen uvidi chlapa

Zobrazit celou diskusi