Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bestiální vražda seniorů na Třebíčsku: Vrah uniká

Dům, kde byla nalezena těla zavražděných manželů
Dům, kde byla nalezena těla zavražděných manželů  (Autor: Jiří Čada)
Autor: ČTK, jos - 
20. června 2012
11:46

Policie přiznala, že smrt dvou starších partnerů v Koněšíně na Třebíčsku vyšetřuje jako vraždu. Policisté nevylučují loupežný moti. Vrah kriminalistům zatím uniká. 

Vražda v Konejšíně je zřejmě první případ dvojnásobné vraždy na Vysočině. Novinářům to dnes řekl kriminalista Pavel Kubiš. Těla byla nalezena v rodinném domě v obci v neděli. Soudní pitva prokázala, že muž i jeho partnerka zemřeli na následky vícečetných bodnořezných poranění, které jim způsobil neznámý pachatel.

Nález těl obou partnerů, kteří spolu žili delší dobu, polici oznámila vnučka zavražděného muže v neděli odpoledne. "Od té doby případ intenzivně vyšetřujeme," řekl Kubiš.

Kriminalista odmítl komentovat, zda už policisté našli vražednou zbraň. Pátrali po ní v širším okolí rodinného domu, potápěči hledali i v nedalekém rybníku. Kubiš připustil, že útok pachatele byl brutální.

"Je stanoveno několik vyšetřovacích verzí, jedna z nich je i loupežná vražda. Vyslýcháme všechny osoby, které mohou podat jakékoli svědectví," řekl Kubiš.

odetka.odetka ( 20. června 2012 15:19 )

Autor je trouba. Konejšín???? NE Koněšín.

dfghjk ( 20. června 2012 14:10 )

Jestli je v brožuře to staré a obehrané "nežer!", tak to mi nepřijde moc originální.

Zobrazit celou diskusi