Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Smrt Markéty (†30) v troskách stíhačky: Přátelé truchlí, rodina tají pohřeb

Autor: Jana Ulrichová - 
18. června 2012
06:38

Stále další nové srdceryvné vzkazy zaplavují facebookový profi l Markéty H. (†30). Maminka dvou malých dětí (1,5 a 5) předminulou neděli tragicky zemřela po pádu při vyhlídkovém letu v proudovém letounu L-29 Delfín na Žatecku.

Zatímco s Jiřím Janíčkem (†52), který stroj pilotoval, se rodina, přátelé a kolegové rozloučili v pátek, jak to bude s pohřbem Markéty, se neví. Její nejbližší to tají, aby dále nejitřili svou obrovskou bolest z její ztráty.

Přátelé proto k rozloučení s ní využívají Facebook. Na Markétině profi lu dosud visí fotografi e stíhačky, ke které nadšeně připsala: „Musím se pochlubit… Jára mi splnil můj sen a k narozeninám mi dal let stíhačkou! Nemůžu se dočkat!“ Teď stejnou stránku plní vzkazy plné smutku a bolesti.

„Nikdy neuvěřím! Nikdy nezapomenu, Markétko… V našich srdíčkách zůstaneš celý život! Nikdy nezapomeneme… Nikdy jsem Tě neviděl mračit se, vždycky jsi rozdávala dobrou náladu a smích všem kolem sebe. Budeš mi chybět. Upřímnou soustrast rodině…,“ píší přátelé.

Vzkazy s projevy soustrasti i nabídkami pomoci přibývají také na profilu jejího manžela Jaromíra, který za ně poděkoval. „Všem děkuji za vyjádřenou soustrast a podporu, moc si toho vážím a věřím, že to překonáme, nic jiného nám ani nezbývá. Jsem obklopený skvělou rodinou, která nám ve všem pomáhá a patří jí za to obrovské poděkování. Děkuji,“ napsal.

lucieholly ( 24. června 2012 21:15 )

měl by jste navštívit psychiatra a nechat se dobrovolně léčit. Myslím že máte jednu nemoc která skutečně existuje a to je kretenismus.

drapic ( 18. června 2012 13:58 )

taky to musím odklikat 10x

drapic ( 18. června 2012 13:56 )

a proč není aktivní?? Jsou aktivní pouze pokud je má armáda??

drapic ( 18. června 2012 13:56 )

a proč není aktivní?? Jsou aktivní pouze pokud je má armáda??

drapic ( 18. června 2012 13:56 )

a proč není aktivní?? Jsou aktivní pouze pokud je má armáda??

Zobrazit celou diskusi