Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bestiální kanibal Luka Rocco Magnotta: Vraždil podle videohry

Autor: red, mokk - 
10. června 2012
09:50

„O. k., tak mě máte…“ řekl klidně kanadský nekrofil, vrah a kanibal Luka Rocco Magnotta (29) policistům při svém zatčení v Berlíně.

Bývalý pornoherec dojel na svou ješitnost a obdiv k sobě samému. Na netu měl přes 70 webů, blogů a profilů na sociálních sítích. Poté, co uprchl z Kanady do Německa, se chtěl podívat na články, které jsou o něm a jeho zločinech na internetu.

Zatčení

Proto zašel do jedné internetové kavárny v Berlíně. „Rád bych na internet, monsieur,“ oslovil obsluhu s francouzským přízvukem. Barman v něm okamžitě poznal hledaného zločince a přivolal policejní hlídku. Ta ho zatkla. Byl klidný a nekladl odpor. S odvážným barmanem se policisté rozloučili pochvalně zdviženým palcem.

Řezník

Celý případ odstartoval před několika dny, když Magnotta poslal do sídla dvou kanadských politických stran a do dvou škol uřezané lidské nohy a ruce. Jak prokázala analýza DNA, byly to ostatky jeho bývalého milence Lin Ťüna (†33). Toho úchylák zabil, znásilnil, rozporcoval a část těla i snědl. Policisté nyní prošetřují podezření, že má Magnotta na svědomí více podobných zločinů!

Hra

Ještě do roku 2006 se vrah jmenoval Erik Newman. Pak si vypůjčil jméno policisty Magnotty (ztělesněného hercem Christopherem Walkenem) z počítačové hry Ripper (Rozparovač). Hra ve stylu Jacka Rozparovače ho zřejmě inspirovala k jeho bestiálním vraždám.

Bestie

Před několika lety měl Magnotta poměr s vražedkyní českého původu Karlou Homolka, které se v médiích říkalo Bestie Karla. Možná byla také jeho inspirací..

nyxx ( 10. června 2012 11:14 )

Magnotta je gay a s Homolkou se pouze stýkal,ale ne intimně.Takže to nějak nesedí.Ale že je to hnusný úchyl o tom netřeba polemizovat.

pavucinka ( 10. června 2012 11:11 )

Všechno dobré pro něco zlé, a tak i počítač přinesl zákal myšlení Možná,že by Magnota stejně nečetl klasiky a poezii, ale přesto směrování dětské duše je důležité. Snad i nějaká víra, protože obrátit se jen k amteriálu vede k povrchnému nahlížení na život. Ten člověk, ač vrah, je ve své podstatě citový invalida k politování.

abvydavatelstvi ( 10. června 2012 10:22 )

Porad se propaguje cim dal vic nasili, jako kdyby se ve svete nic hezkeho a pozitivniho nedelo........ uz male deti se k sobe chovaji agresivne a casto si surove ublizuji. Lide by si to meli konecne uvedomit a nasili postupne zastavit .... zit se da v klidu a lasce ke vsemu kolem nas ..... a melo by se zacit hlavne v rodinach tam kde si lide maji pomahat a meli by se mit radi si ublizuji nejvic a z mnohych deti vyrustaji psychopati, nevyrovnane osobnosti , ktere nevi co se zivotem a nemaji zadny duvod zit ..... proto tolik mladych lidi droguje a utapi se v alkoholu. Rodice by se meli vic detem venovat a nemyslet pouze na materialni zajisteni ...... staci se trochu uskromnit a nemit vysoke naroky .....

Zobrazit celou diskusi