Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka posedlá opalováním: Takhle vypadala, než zešílela!

Před dvaceti lety byla Patricia krásná modelka, pak ze sebe ale každodenní návštěvou solárií udělala zrůdu
Před dvaceti lety byla Patricia krásná modelka, pak ze sebe ale každodenní návštěvou solárií udělala zrůdu  (Autor: reprofoto CBS News)
Autor: ljš, INT - 
5. června 2012
17:20

V soláriu se spaluje na uhel a k opalování nutí i svou roztomilou dcerku. Přitom kdysi Patricia (44) usilovala jako krásná blondýnka s bělostnou pletí o to stát se modelkou a nafotila proto opravdu sexy fotky!

Hezká tvář, blond vlasy a sexy postava, to všechno je minulost. A to nejen proto, že fotky Patricia Krentcil pořídila zhruba před dvaceti lety, ale hlavně kvůli její posedlosti opalováním,

Američanku nakonec neproslavil modeling, ale její vlastní hloupost. Zatímco donedávna svým vzezřením děsila jen své okolí, teď ji zná celý svět. K opalování v solárku totiž nutila i svou pětiletou dcerku Anny.

Ta pak přišla do školky s velmi bolestivými popáleninami a vyděšené učitelky zavolaly policii. V New Jersey je přitom navštěvování solarií dětem do 14 let zakázáno, šílenou matku proto čeká soud. Hájí se tím, že děvčátko se s ní opalovat nechodilo a zranění má od sluníčka, které ji spálilo, když si hrála na zahradě.

Američanka tráví v soláriu každou volnou chvilku. Teď tam vzala i svou pětiletou dceru, která utrpěla popáleniny Američanka tráví v soláriu každou volnou chvilku. Teď tam vzala i svou pětiletou dceru, která utrpěla popáleniny | Reprofoto CBS news

 

arcaben ( 6. června 2012 07:42 )

Žadatelka o azyl do Chanova.....

pgga ( 6. června 2012 02:59 )

Laktacni? Psychopatko?

almr ( 5. června 2012 23:31 )

No co Jackson chtěl vypadat jako běloch a ona zase jako černoška.

avena1 ( 5. června 2012 23:24 )

Cvok!

zelena.karkulka ( 5. června 2012 23:02 )

to říkal scénárista

Zobrazit celou diskusi