Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zrůda z Rigy odsouzena: Pracovník jeslí zneužil 67 batolat!

V Nizozemí odsoudili k 18 letům vězení pedofila, který znásilňoval batolata (ilustrační foto)
V Nizozemí odsoudili k 18 letům vězení pedofila, který znásilňoval batolata (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, simao - 
21. května 2012
21:30

Tahle lidská zrůda zneužívala dokonce i batolata. Díky tomu, že pracoval v jeslích... Od nizozemského soudu si proto devětadvacetiletý pedofil vysloužil trest 18 let vězení a po jeho uplynutí ho čeká doživotí v psychiatrické léčebně.

Soud v Amsterdamu dnes rozhodl, že Robert M. (29) půjde na 18 let do vězení a po jejich uplynutí se již na svobodu nedostane - podle agentury AP by měl zbytek života strávit v psychiatrické léčebně. Nic jiného si také ostatně nezaslouží, soud mu totiž prokázal zneužívání skoro sedmi desítek dětí předškolního věku.

Pedofilovi lotyšského původu přezdívají nizozemská média "Zrůda z Rigy". Doma si uchovával rozsáhlý archiv dětské pornografie a své vlastní záběry hrůzného počínání navíc občas uveřejňoval na internet, kde také poskytoval rady dalším pedofilům.

A dokonce se za peníze snažil dostat další pedofily ke svým obětem, z nichž většina byla přitom teprve batolata. V několika případech zneužil i děti jen pár týdnů staré! Odsouzený se ke svým obětem dostával prostřednictvím zaměstnání v jeslích a na internetu také rodičům nabízel hlídání jejich potomků. Soudce proto ve své závěrečné řeči označil "Zrůdu z Rigy" za velmi vypočítavého muže. Policie ho dopadla v prosinci 2010 a jeho případ všechny šokoval.

arcaben ( 22. května 2012 09:26 )

Proč do zadku???Tam by mu to nejspíš dělalo dobře...do penisu a pěknou borovou!!!

mortis69 ( 22. května 2012 05:40 )

Takže už po několkátý:vzhledem k tématu článku musíš bejt stejná zrůda jako on,když Ti to připadá geniální a to bez ohledu na nějaký stupidní odkaz

mariakoka ( 22. května 2012 01:51 )

Nasla jsem zajimave cteni na http://kuc.cz/upe0he/ a pripada mi to genialni

Zobrazit celou diskusi