Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka s masožravou bakterií je v kritickém stavu: Vzali ji nohu a ruce

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, Monika Plachá - 
21. května 2012
05:59

Čtyřiadvacetiletá Američanka Aimee Copeland je v kritickém stavu. Masožravá bakterie ji najdřív připravila o nohu, teď nemá ani ruce. Dívka dál bojuje o život.

Nešťastný úraz na lanovce nedaleko Antlanty stál čtyřiadvacetiletou dívku mnoho. Do rány se jí totiž dostala masožravá bakterie, která Aimee Copeland napadla nohu.

Její reakce na bakterie jsou ale tragické. Aimee nejdřív přišla o jednu nohu a teď musela podstoupit další operace. Bakterie ji totiž napadla i ruce, které ji bohužel museli v sobotu akutně amputovat. Dívka nemá stále vyhráno. Aimee je totiž pořád v kritickém stavu.

Její rodina může hledat útěchu alespoň na sociální síti facebook. Mnoho lidí tam Aimee drží palce a dává najevo, že jim její osud není lhostejný.

popocatepetl ( 24. května 2012 15:56 )

Ano, amputovali jí už obě nohy, ale jen prsty na rukou, ne celé ruce. Blesk to špatně přeložil. Lékaři věří, že dlaně a ruce od dlaní po ramena nejsou zachvácené. Souhlasím ovšem, že život, který by ji i v případě uzdravení čekal, bude hrozný. Kromě toho, že bude na vozíku a bez prstů, odkázaná na pomoc jiných, má už teď nemocniční účty za statisíce dolarů a s další léčbou, rehabilitací a protetikou to jen bude narůstat. (Nepředstavujme si, že zdravotní pojišťovny v USA hradí skoro všechno jako u nás nebo jinde v Evropě.)

dorotka111 ( 24. května 2012 14:36 )

Nema jednu nohu. Pokud by se toho dostala, tak by mela misto te urezane protezu. Takze chodit by zase mohla. Vyvoj jde dopredu, pokud by ji mohli dat bionickou ruku, tak se bude moct o sebe normalne postarat. viz: http://www.bbc.co.uk/news/health-13378036 Snad to dobre dopadne

alumno ( 22. května 2012 20:43 )

Je to drsné, ale jestliže už nemá ruce ani jednu nohu, myslím, že by pro ni bylo lepší, kdyby svůj boj prohrála

amy450 ( 22. května 2012 08:28 )

mariakoka... Tento zaručený výherný systém NEFUNGUJE!!!!!! Online kasíno vygeneruje jednu farbu aj 20-30x za sebou a k tomu už treba veľa peňazí.. neoplatí sa to a je to lákadlo konkrétnych online kasín....

mariakoka ( 22. května 2012 01:52 )

Nasla jsem zajimave cteni na http://kuc.cz/upe0he/ a pripada mi to genialni

Zobrazit celou diskusi